Burçlu kızlar Adana şampiyonu oldu

Burçlu kızlar Adana şampiyonu oldu

Adana'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasında Özel Burç Üçgül Anadolu-Fen Lisesi kız takımı il şampiyonu oldu. Burç Üçgül Anadolu-Fen Liseleri, grup maçlarında Adana'yı temsil etme hakkı kazanmış oldu.

Masa Tenisi Kızlar Kategorisine toplamda 15 takım katıldı. Özel Burç Üçgül Anadolu-Fen Lisesi öğrencileri tüm rakiplerini mağlup ederek, Adana şampiyonu oldu. Okullarına yeni bir kupa daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, ödüllerini Okul Sporları Federasyonu Adana İl Temsilcisi Kamil Dikici ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Dr. Ömer Taşkıran'ın elinden aldı.

Burçlu öğrenciler, grup maçlarında okullarını ve Adana'yı en iyi şekilde temsil ederek, kupa ile dönmek istediklerini söyledi. Başarılarını okullarına ve öğretmenlerine borçlu olduklarını ifade eden Burçlu öğrenciler, "Okulumuzda aldığımız eğitimle şampiyon olduk. İnşallah, daha büyük başarılara imza atacağız." diye konuştu.

Özel Burç Üçgül Anadolu-Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Füsun Demir, Adana Şampiyonu olan öğrencilerini tebrik etti. Öğrencilerinin grup maçlarında Adana'yı en iyi şekilde temsil edeceğini ve Adana'ya şampiyonluk kupası ile döneceğine olan inancının tam olduğunu kaydeden Füsun Demir, grup maçlarından sonra finale kalıp Türkiye şampiyonu olmak istediklerini ifade etti.

Özel Burç Üçgül Anadolu-Fen Lisesi Müdürü Mustafa Gürhan ise geleceğin bilim adamlarını, milli sporcularını, yazar, şair ve ressamlarını yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Mustafa Gürhan, "Bu başarı ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Kendimizi sadece okul dersleri ile sınırlamıyoruz. Dersleri başta spor olmak üzere pek çok sosyal aktivite ile süslüyoruz. Ayrıca çocuklarımızın yeteneklerini keşfedip o alanda gelişmelerini sağlıyoruz." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Burçlu kızlar Adana şampiyonu oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER