''Bulutlara her baktığımda...''

AKP hükümeti tarafından gasp edilen Zaman Gazetesi muhabiri Emre Soncan, cezaevinden mesaj yolladı.

samanyoluhaber.com

 Sevenleri tarafından Soncan'a ait sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda böbrek rahatsızlığı bulunan Soncan durumunun iyi olduğunu belirtiyor. 

''Bulutlara her baktığımda özgürlük hayalleri kuruyorum... En büyük dileğim ise tüm yurttaşların hür ve eşit yaşadıkları bir memleket'' diyen Emre Soncan'ın mesajı şöyle:

''Hayatım boyunca düşüncelerin kurşun geçirmez olduğuna inandım ve bu inancımı hala sürdürüyorum... 12 yıldır mesleğimi onurlu bir biçimde yürütmüş olmanın, evrensel, demokratik değerlerin yanında yer almanın, şiddetin ve terörün karşısında durmanın rahatlığını yaşıyorum... Burada küçük bir avlumuz var üzerinde de bir parça gökyüzü... Bulutlara her baktığımda özgürlük hayalleri kuruyorum... En büyük dileğim ise tüm yurttaşların hür ve eşit yaşadıkları bir memleket.. 3 aydır hapisteyim ama ümidimin boynu hiç bükülmedi çünkü biliyorum ki en güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımızdır... Bu arada hem benim sağlığım, hem diğer meslektaşlarımın sağlık durumları iyi... Bir gün görüşmek üzere... ''
Tutuklu Gazeteci Emre Soncan 

<< Önceki Haber ''Bulutlara her baktığımda...'' Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER