Bülent Korkmaz: Gelişen olayları takip edip ona göre karar vereceğim


Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz başkan ve oyuncularla konuştuğunu gelişen olayları takip edip ona göre bir karar vereceğini belirtti.

Bülent Korkmaz, 3-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada zor bir maça zor bir dönemde hazırlandıklarını kaydetti. Ellerinden geldiği kadar takımı hazırlamaya çalıştıklarını anlatan Korkmaz, "Şampiyonluğa oynayan bir takıma karşı oynadık. İlk yarıda istediğimiz oyunu oynamadık. 3-0 olduktan sonra iyi bir oyun vardı. Gol ve gol pozisyonları bulduk. 10 kişi kaldıktan sonra oyun bitti. Oyun olarak söyleyeceğim fazla bir şey yok. Mağlup olduk, Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Başkan ile de konuştuğunu daha önce oyuncularla da görüştüğünü ifade eden Korkmaz, "Gelişen olayları takip edeceğim. Ona göre bir karar vereceğiz. Bir durum değerlendirmesi yapıp yol haritamızı belirleyeceğiz. Günler ne getirecek ne götürecek bakacağız. Yarın ola hayır ola. Hep söz veriliyor da artık son duruma geldi. Bu sırf Mersin İdmanyurdu'nun sorunu değil, tüm Türkiye'nin sorunu. Türk futbol ekonomisinin iyi yönetilmediği sorumlular tarafından aşikar. Bir tıkanma noktasına geldiği zaman Türk futbolu bu nasıl olacak. Futbol ekonomisi nasıl kurtulacak onu da bilmiyorum. Bu işin üzerinde bir sürü UEFA tarafından cezalandırılan Türk takımları var. Bunu bir an önce çözmeliler. Mersin İdmanyurdu olarak da bu işi halletmemiz lazım. Biz de bir karar alacağız. Fenerbahçe maçını saymazsak son 5 haftada 2 deplasmanda mağlup duruma düştük, berabere kaldık. 10 kişi kaldık kazandık. Takımı ligde tutmaya, daha iyi yerlere getirmeye geldik. Yoksa gelmezdik. Geçen sene takım iyi bir durumdaydı. Dolayısıyla varsayımlar yerine gerçeklerle hareket etmek lazım." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Bülent Korkmaz: Gelişen olayları takip edip ona göre... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER