Bülent Keneş serbest bırakıldı

Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alınan eski Aksiyon Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, çıkarıldığı Bakırköy 33. Asliye Ceza Mahkemesi’nce serbest bırakıldı.

Bülent Keneş serbest bırakıldı

Sabah 05.45'te İstanbul TEM polislerince Bakırköy 33. Asliye Ceza Mahkemesi'nce alınan bir yakalama kararı gereği gözaltına alındığı öğrenildi. Keneş hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun şikayeti üzerine dava açıldığı önceki duruşmada ifadesi alınmadığı gerekçesiyle yakalama kararı çıkartıldığı belirtildi.

TERÖR ŞUBE BİZİM GİBİ KALEM EHLİYLE UĞRAŞIYOR

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Keneş, daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Sağlık kontrolü sonrası polis aracına bindirilişi sırasında konuşan Bülent Keneş, “Terör Şube bizim gibi kalem ehliyle uğraşıyor. Memlekette bomba patlıyor, kaçakçılar, insan kaçakçısı, uyuşturucu kaçakçısı, IŞID'i, El Kaidesi, PKK'sı kol geziyor arkadaşları gazetecilerle meşgul ediyorlar.” diye konuştu.

HAKİM KARŞISINDA

 
Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet'ine götürülen Keneş, ifade vermek için hakim bekledi. Keneş, 4 saatlik gözaltı sürecinden sonra 09.45 sularında Bakırköy 33. Asliye Ceza Mahkemesine duruşmaya çıkarıldı.

<< Önceki Haber Bülent Keneş serbest bırakıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER