Bu zulüm değilse ne?

15 Temmuz sonrası başlayan cadı avı sürecinde Sakarya'da Adil Öksüz'ün tekerlikli sandalyeye bağımlı kayınvalidesi Hatice Yıldırım Manisa'da ise bastonuyla zor yürüyen 80 yaşındaki Mustafa Türk tutuklandı. Polis 80 yaşındaki Türk'e cezaevine götürürken kelepçe taktı!

SAMANYOLUHABER.COM

7'den 70'e cadı avı!

15 Temmuz sonrası başlayan cadı avı Türkiye Cumhuriyeti tarihine utanç olarak kaydedilecek soruşturma ve tutuklamalara sahne oluyor.



Manisa'da yıllardır hayır işlerinde koşturan 80 yaşındaki Mustafa Türk tutuklandı.

Elindeki bastonuyla yürümekte zorlanan hayırsever, günlerce emniyet ve adliye arasında kelepçeyle dolaştırıldı.

Adil Öksüz'ün önce kayınpederi ardından kayınvalidesi tutuklandı!



Akıncı Üssü yakınlarda gözaltına alınıp çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan, ardından hakkında yeniden yakalama kararı verilen Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz’ün kayınvalidesi 64 yaşındaki Hatice Yıldırım'da cadı avının kurbanı oldu.

Yaşlı kadın Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. Ardından da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Hastalığa bağlı aşırı kiloları sebebiyle yürümekte zorlanan 64 yaşındaki Hatice Öksüz cezaevine tekerlekli sandalyeyle götürüldü! 

Adil Öksüz’ü arama çalışmaları devam ederken, 11 Ağustos tarihinde Cevat Yıldırım ile eşi Hatice Yıldırım gözaltına alınmış, Cevat Yıldırım adli kontrol şartı ile serbest kalırken, eşi ise serbest bırakılmıştı.

Cevat Yıldırım savcılığın itirazı üzerine 13 Ağustos tarihinde tutuklanmıştı. 


<< Önceki Haber Bu zulüm değilse ne? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER