Bu sonuçlar hâkim ve savcılara örnek olsun: Kaçırılanlar hâlâ soruşturulmuyor

AKP'nin başta İstanbul ve Ankara olmak üzere büyük şehirleri kaybetmesinin yankıları sürüyor...

Bu sonuçları Hakim ve Savcılara örnek olsun!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu sosyal medya kanalından seçim sonuçlarını değerlendirdi..  Türkiye'de hukuksuzlukların yeni dönemde de takipçisi olacaklarının altını çizen Tanrıkulu, sandıktan çıkan sonucun hâkim ve savcılar tarafından da iyi okunması gerektiğinin altını çizdi.  SİYASETÇİLERİN TALİMATLARI İLE KARAR ALAN HÂKİMLERİ UYARDI Siyasetçilerin her dediğini yapan kamu görevlilerinin gün gelir hüsrana uğrayabileceklerinin altını çizen Tanrıkulu hukuksuzlukların hesaplarının er geç sorulacağını söyledi.  Yayının sonunda Türkiye'de Transporterlar ile kaçırılan kişilere de dikkati çeken Tanrıkulu, "Zorla kaybedilme ve kaçırılma vakaları İçin ne yazık ki etkin bir soruşturma yürütülmüyor. " dedi. İşkence ve kötü muamelenin cezasının zaman aşımına uğramadığına dikkat çeken Tanrıkulu yetkilileri göreve çağırdı. 
Benzer bir yorum da Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaelli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'ndan geldi . 

GERGERLİOĞLU: BU SEÇİM SİZE BİR HATIRLATMADIR

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gergerlioğlu, "AK Parti'nin her dediğini emir telakki eden tüm kamu görevlilerine sesleniyorum!

Kendinizi Ak Parti'nin memuru olarak görmekten vazgeçin. İktidarlar geçicidir, kalıcı olan hukuktur, hukuksuzluktan yargılanırsınız!

Çok yanlış yaptınız, bu seçim size bir hatırlatmadır!" dedi 

<< Önceki Haber Bu sonuçlar hâkim ve savcılara örnek olsun: Kaçırılanlar... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER