Bu da oldu... 15 Temmuz Marşı'nı okul zili yaptılar!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tüm okullarda zil yerine "15 Temmuz Demokrasi Marşı" çalınmaya başlandı. Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, "Biz diyoruz ki söz konusu vatan, bayrak ve demokrasi olunca gözünü kırpmadan ölüme gidecek gençler yetiştirmek istiyoruz" dedi.

samanyoluhaber.com

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, geçen 12 Ekim'de öğretmenevinde okul müdürleri ile istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı'nda ulaşılması istenen hedefler, uluslararası proje çalışmaları, güvenlik önlemleri ve öğrencilerin başarısının artırılması için yapılması gerekenler görüşüldü. Aldoğan, toplantı sonunda Marmaris'te eğitim faaliyetlerini sürdüren okullarda, "15 Temmuz" vurgusunun devam etmesini istedi, yıl boyunca da teneffüs zili olarak "15 Temmuz Demokrasi Marşı"nın çalınması talimatını verdi. Tüm okullarda ses düzenlemesi yapılarak öğle saatlerinden itibaren ders giriş, çıkışlarında "15 Temmuz Demokrasi Marşı" çalınmaya başlandı.

Her saat darbeyi hatırlatan zillerin çocukların psikolojisi üzerinde ne tür olumsuz etkiler oluşturacağı konusunda pedagogların yorumu merak ediliyor...


<< Önceki Haber Bu da oldu... 15 Temmuz Marşı'nı okul zili yaptılar! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER