Böyle vicdansızlık görülmedi!

Antalya’da yaşları küçük vücutlarında yara bere bulunan iki kız çocuğu sokağa terk edildi.

Böyle vicdansızlık görülmedi!

Vatandaşlar sabah saatlerinde sokak üzerinde bulduğu iki çocuğun karnını doyurarak polise teslim etti. Vücutlarında yaralar olan çocuklar her şeyden habersiz olarak ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü. 

Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi 1171 sokak üzerinde Konyalılar Camii yakınında meydana geldi. Sokak üzerinde sahipsiz iki kız çocuğu gören vatandaşlar, terk edildiğini düşünerek polise haber verdi. Yaşları birinin 3 diğerinin ise 1 civarında olduğu tahmin edilen kız çocukların halsiz ve bitkin olduğunu gözlemleyen Yıldıray Elden, çocukları evine alarak polis ekipleri gelene kadar karnını doyurdu. 

3 yaşında olduğu tahmin edilen ve sadece ismi söyleyebilen Ecrin’in yanında 1 yaşında bir kız kardeşinin olması dike dikkat çekti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri çocukları sağlık kontrolünden geçirdi. Anne ve babasının kim olduğu henüz tespit edilemeyen çocuklar her şeyden habersiz olarak ambulansa bindirilerek Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Hastaneye sağlık ekiplerinin ellerinden tutarak götürülen Ecrin’in etrafına korkulu bakışları dikkat çekerken, sağlık ekibinin kucağında elma yiyerek hastaneye getirilen 1 yaşındaki küçük kızın ise yaşananların farkında olmadığı gözlendi.

Öte yandan iki kardeş oldukları tahmin edilen çocukların vücutlarındaki yara ve kızarıklıklar dikkat çekerken, hastaneye çocuk şube polisleri sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, edinilen bilgiye göre de ailesinin şuana kadar kim olduğu öğrenilemedi. Ayrıca polis ya da jandarmadan bu yönde kayıp ihbarının da geçmediği belirtildi.

CİHAN 
<< Önceki Haber Böyle vicdansızlık görülmedi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER