BOU erkek basketbol takımı dolu dizgin


Bursa Orhangazi Üniversitesi basketbol takımı, Samsun'da oynanan ÜNİLİG 2015-2016 sezonunun 2. tur mücadelelerinde 3'te iki yaparak yoluna devam etti.

ÜNİLİG 2015-2016 sezonunun 2. Tur mücadelelerinin Samsun'daki ilk etabı tamamlandı.

M grubunda mücadele eden Bursa Orhangazi Üniversitesi basketbol takımı 3 maçın 2'sini kazanarak grupta iddiaalı olduğunu gösterdi. Antrenör Erdem Kaçmaz yönetiminde maçlara çıkan basketbol takımı; ilk maçında Uluslararası Antalya Üniversitesi'ni 85-50'lik skorla yenmeyi başardı.

İkinci maçında daha önce ÜNİLİG şampiyonluğu da olan Gaziantep Zirve Üniversitesi'yle karşılaşan BOU, rakibine 85-58 yenildi. Son maçında Ankara Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nin karşısına çıkan BOU'lular sahadan 98-46 üstünlükle ayrıldı.

SAKATLIKLAR BİZİ ETKİLEDİ

Kaçmaz, oyuncularını tebrik ederken, "Hedefimiz 3 maçı da kazanmaktı ancak bir oyuncumuzun eksik olması ve maç öncesinde de bir başka oyuncumuzun rahatsızlanması oyun planımızı bozdu. 2 eksikle Zirve Üniversitesi gibi güçlü bir rakibin karşısına çıkınca maalesef yenildik. Ama kaybettiğimiz bir şey yok. Önümüzde 7 maç daha var. Kalan maçlarımızı kazanarak gruptan çıkacağımıza inanıyorum." dedi.

2. Tur mücadelelerinin ikinci etabı Konya'da oynanacak maçlarla devam edecek.
CİHAN
<< Önceki Haber BOU erkek basketbol takımı dolu dizgin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER