Boş derste okuldan kaçarak alkol alan çocuklar hastanelik oldu


KKTC'de Yeni Erenköy bölgesinde 16 yaşındaki 3 çocuk derslerin boş olmasını fırsat bilip soluğu içki bayiinde aldı. Çocuklardan 2'si aşırı alkol tüketiminden dolayı hastanelik oldu.

KKTC polisinden edinilen bilgilere göre; yaşları 16 olan M.S, C.G ve O.D isimli çocuk dün derslerinin boş olması nedeniyle okuldan kaçarak köydeki bir markete gidip çok sayıda içki satın aldı. Okul saatleri içerisindeki süre zarfında alkol tüketen 3 çocuktan M.S ile C.G içkiyi fazla kaçırınca aileleri tarafından Mağusa Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Aileleri tarafından Mağusa Devlet Hastanesi'ne götürülen M.S, C.G ve O.D'ye yapılan testler sonucunda, kanlarında yüksek oranda alkol tespit edildi. M.S ile C.G'nin Mağusa Devlet Hastanesi'nde müşahede altına alınarak serum tedavisine başlanıldığı öğrenildi. Ayrıca uyuşturucu testi için de M.S, C.G ve O.D'den kan örneği alındığı da öğrenildi.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine soruşturma başlatan polis, Yeni Erenköy'de yaşları 16 olan M.S, C.G ve O.D'ye içki satan market hakkında yasal işlem başlattı.
CİHAN
<< Önceki Haber Boş derste okuldan kaçarak alkol alan çocuklar hastanelik oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER