Bizim takımlarımız yine son dakika transferi peşinde

Lig ve Avrupa kupaları maçları başladı ama takımlarımız hala transfer peşinde. Her yıl olduğu gibi trasferin sonlanmasına iki gğn kala bütün takımlarda bir hareketlilik var.

Bizim takımlarımız yine son dakika transferi peşinde

Şampiyonlar Liginden elenen Fenerbahçe transfere hız verdi. Ligte gelen peş peşe puan kayıpları transfer iştahını daha da artırıyor. 

UEFA ile yapılan anlaşmaya rağmen Fenerbahçe transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

10 numara ve kanat oyuncusu transferlerine ağırlık veren Sarı lacivertli yönetim  PSV Eindhoven'de forma giyen Adam Maher'i hedef aldı . 
Fenerbahçe Forvet için eski golcüsü Sow'u kiralayabileceği gelen haberler arasında. 

Fenerbahöe'de tek somut gelişme Jeremain Lensç Lens Hollanda basınına  transferin gerçekleşmek üzere olduğunu ve sağlık kontrolünden geçeceğini açıkladı

Beşiktaş'ta ise tam bie belirsizlik hakim.  Caner ve Nasri'yi kiralama konusunda anlaşan Siyah Beyazlılar son dakika pürüzleri ile uğraşıyor. her iki futbolcunun kulüpleri zorluk çıkartıyor. 

Galatasaray ise son dakikada golcü ve ön libero peşinde.  Golcü olarak Nantes forması giyen İzlandalı isim Kolbeinn Sigthorsson'i 1 yıllığına kiralık olarak anlaşan sarı kırmızılılar golcü futbolcuyu İstanbul'a getirecek.
Ön Libero konusunda da arayışlar sürüyor. Dün İstanbul'a getirilen  Newcastle United'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Cheik Tiote'nin transferinden sakatlığı sebebiyle vazgeçildi 
Galatasaray'ın şimdiki hedefinde Hollandalı Nigel de Jong ile  Lassana Diarra var .
<< Önceki Haber Bizim takımlarımız yine son dakika transferi peşinde Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER