Bir milyon Euro'luk kaçak kol saati ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen bir operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon Euro olan kaçak 68 orijinal kol saati ele geçirildi.

Bir milyon Euro'luk kaçak kol saati ele geçirildi

Konuyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Beşiktaş’ta bulunan bir oto galeride yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 1 milyon Euro olan ve ülkeye kaçak yollarla sokulduğu belirlenen ünlü markalara ait 68 adet orjinal kol saati ele geçirildiği belirtildi. Olaya adı karışan bir şüpheli şahıs hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapıldı. 

Öte yandan Fatih ve Şişli ilçelerinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda ise 4 ton nargile tütünü, 11 bin 850 adet nargile kutusu, 8 bin 500 adet nargile etiketi, 5 bin paket puro, 15 bin adet sahte saat, 15 bin adet farklı markalarda şişe, 7 bin adet (yaklaşık 4 Ton) dolu sahte alkol, 25 bin adet sahte gözlük, 15 bin 200 adet ünlü markalara ait sahte saat, ele geçirildi.
 
Ele geçirilen güneş gözlüğü ve ünlü markalara ait sahte saatlerin Çin üzerinden İran’a, buradan da Ağrı ili Doğubeyazıt ilçesi üzerinden ülkeye kaçak yollardan sokulduğu tespit edildi. 

Konu ile ilgili olarak 6 şüpheli şahıs hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapıldı.


CİHAN
<< Önceki Haber Bir milyon Euro'luk kaçak kol saati ele geçirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER