Binali Yıldırım'dan Gül'e ağır salvolar

Adaylıktan vazgeçen Abdullah Gül'le ilgili konuşan Binali Yıldırım 'çatı çöktü, altında kaldılar' dedi

SHABER3.COM

Başbakan Binali Yıldırım, Abdullah Gül'ün çatı adayı olmasında mutabakat sağlayamayan muhalefete ve Gül'e yönelik ithamlarda bulundu.

Cumhurbaşkanı adayı arayışları devam eden CHP'yi eleştiren başbakan, "Cumhuriyet Halk Partisi aday bulamadı mı? Bir çatı kurmaya çalıştılar, o çatı da çöktü. Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığında çatı altında buluşmaya çalıştılar, o çatı çöktü, altında kaldılar" ifadesini kullandı.

AKP'nin İzmir İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Yıldırım, "Bugünlerde yine içeride ve dışarıda bir kumpas, bir çatı, Türkiye'nin aydınlık yarınlarına karşı bir tezgahla, çirkin bir tezgahla karşı karşıyayız. Ancak hamdolsun yaptıkları bu oyunlar başlarına geçti, kurmaya çalıştıkları çatı daha çatılmadan çatırdadı, yerle bir oldu" dedi.

Yıldırım, "Cumhuriyet Halk Partisi aday bulamadı mı? Bir çatı kurmaya çalıştılar o çatı da çöktü. Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığında çatı altında buluşmaya çalıştılar, o çatı çöktü altında kaldılar" diye konuştu. "Bunların derdi Türkiye'nin geleceği değil, bunların derdi Recep Tayyip Erdoğan" diyen Yıldırım, '24 Haziran'da artık bu iş bitiriyor, bir dönemi kapatıyor ve yeni bir dönemi açıyoruz." diye konuştu
<< Önceki Haber Binali Yıldırım'dan Gül'e ağır salvolar Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER