Binali Yıldırım'dan akıllara zarar 'sandık' yorumu

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 31 Mart seçiminde sandık görevlilerine ilişkin olarak "Bakıyor seçmene, diyelim ki AK Parti'nin adayına verecek gibi anladığı seçmene Büyükşehir pusularını vermiyor." dedi.

Binali Yıldırım'dan akıllara zarar 'sandık' yorumu

İstanbul Avcılar'da vatandaşlarla bir araya geldi. Yıldırım, vatandaşların sorularını yanıtladı, seçimlerde yapılan usulsüzlükleri anlattı. Binali Yıldırım vatandaşın sorusu üzerine verdiği cevabı Twitter hesabı üzerinden paylaştı..

Yıldırım, 31 Mart seçiminde sandık görevlilerine ilişkin olarak "Bakıyor seçmene, diyelim ki AK Parti'nin adayına verecek gibi anladığı seçmene Büyükşehir pusularını vermiyor." dedi.

İMAMOĞLU: DEFALARCA DİNLEDİM NE SÖYLEDİĞİNİ ANLAMADIM

Ekrem İmamoğlu Samsun'da gazetecilerin sorularına cevap verdi. AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın seçmen iddialarına Ekrem İmamoğlu gülerek cevap verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atakum sahilinde halkla buluştuktan sonra, Belediye Başkanı Cemil Deveci ile bir araya geldi. İkili, bir süre görüştükten sonra basın mensuplarını sorularını Karadeniz manzarası eşliğinde yanıtladı.

İmamoğlu’na, rakibi Binali Yıldırım’ın sandık kurulu başkanlarının seçmenin görünüşüne göre bazı vatandaşlara İBB pusulası vermedi iddiası soruldu. İmamoğlu, bu soruya, ”Bir defa dinledim, anlamadım. Bir defa daha dinledim… Samimiyetle söylüyorum bir daha dinledim. Pozitif bilimle uğraşan, mühendislik yapan birinin ben ne söylediğini anlamadım. Bir de hani daha önce soyadına göre seçmen görüşünü ortaya koyan. Şimdi daha da şaşırıyorum. Yüzünden, duruşundan, yürüyüşünden AK Partiliymiş bu teze göre. Üzüldüm yani… Nokta!” dedi.

<< Önceki Haber Binali Yıldırım'dan akıllara zarar 'sandık' yorumu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER