Beton mikseri kazası kamerada


Tuzla'da kontrolden çıkan beton mikseri dehşet saçtı. Beton mikseri önce öğrencilerin içinde bulunduğu servis minibüsüne daha sonra da park halindeki 8 araca çarptı. Kaza sırasında 7 öğrenci ölümden döndü. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay önceki gün Tuzla İçmeler Mahallesi, Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre aşırı hız yapan beton mikseri direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan mikser önce ilköğretim okuluna öğrenci götüren servisi minibüsüne çarparak yol kenarına fırlattı. Hızını alamayan beton mikseri daha sonra park halindeki 8 aracı önene alarak sürükledi. Yaklaşık 30 metre boyunca otomobilleri sürükleyen beton mikseri güçlükle durabildi. Olay sırasında park halindeki araçlarda kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi. Kazaya neden olan mikser sürücüsü ise ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Bu arada dehşet dakikaları olay yerindeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; kontrolden çıkan beton mikseri öğrenci servisine çarparak park halindeki araçları sürüklüyor ve ardından toz bulutu yükseliyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Beton mikseri kazası kamerada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER