Beşiktaş'tan Cimbom'un efsanesine teklif

Beşiktaş’tan Felipe Melo’ya teklif var. Atiba Hutchinson’u satmayı düşünen siyah-beyazlılar Galatasaraylı taraftarların gönlünde taht kuran ve Inter forması giyen Brezilyalı Melo’ya transfer teklifi yaptı.

Melo'dan şampiyonluk videosu

Video: Arşiv

Spor Toto Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlılar Atiba Hutchinson’u satarak yerine Galatasaray’ın eski futbolcusu Melo’yu transfer etmenin planlarını yapıyor.

5 sezon boyunca Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Felipe Melo ani bir kararla geçen sezon Mancini’nin çalıştırdığı İnter’e transfer olmuştu.

Brezilyalı futbolcunun önümüzdeki sezon için tekrar Galatasaray’a gelmesi gündeme geldi ancak Beşiktaş devreye girdi ve Melo’ya yıllık 1 milyon 750 bin euroluk teklif yaptı. Melo ise Beşiktaş’tan 3 milyon euro istedi.

Siyah-beyazlılar Atiba Hutcihson’a gelen teklifleri değerlendirip Kanadalı oyuncuyu karlı bir rakama satmayı planlıyor. Beşiktaş Hutchinson’un yokluğunu ise Melo Transferi ile doldurmak istiyorlar.

Inter ile bu sezon 28 maça çıkarak 1 gol ve 1 asist yapan Brezilyalı Felipe Melo’nun İtalyan kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Melo geçtiğimiz sezon transferin son gününde Inter’e 3.7 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Beşiktaş'tan Cimbom'un efsanesine teklif Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER