Beşiktaş'ta Vodafone Arena'nın açılış tarihi belli oluyor


Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nun futbol şubesi kurucusu Şeref Bey kabri başında anıldı.

Beşiktaş'ın futbol şubesi kurucusu Şeref Bey, Yahya Efendi Dergahı'ndaki kabri başında yapılan törenle anıldı. Anma töreninde Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra; Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, kurulların üyeleri ve bir grup siyah beyazlı taraftar yer aldı.

Başkan Fikret Orman anma töreni sonrasında yaptığı açıklamada, "Bundan 113 sene önce Serencebey'de Fuat Paşa Konağı'nda o günün padişahı tarafından desteklenerek kurulmuş bir kulüp burası." diyerek, şunları söyledi:

"Bizim ceddimiz çok vatanseverlerden oluşmuş. 1915'deki Çanakkale Savaşı'nda tespit edebildiğimiz 22 tane sporcumuz savaş meydanında şehit olmuş. Aynı zamanda Şark Cephesi'nde ve Sarıkamış'ta tespit edebildiğimiz 7 tane sporcumuzu kaybetmişiz, şehit vermişiz. Onların anısına da oralarda bir şeyler yapmayı düşünüyoruz. Çok asil bir kulüptür burası. Allah nicelerini nasip etsin. Biz de geldik bir görev yapıyoruz. Bizden sonrakilere de bu büyük camiaya hizmet etmeyi Allah nasip etsin.

Bütün Beşiktaşlıların da yeni senesi kutlu olsun. Bu sene önemli bir sene bizim açımızdan. Stadımızı açıyoruz, az bir süremiz kaldı. Ondan sonra da inşallah stadımızın açılışını şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Haftaya bir basın toplantımız var. Vodafone Arena'nın ne zaman açılacağını açıklayacağız. O zaman duyarsınız. Arzu ettiğimiz bir tarihti 19.03'de açmak. Planlarımızın bir tanesiydi. Ama yetiştiremedik. Şimdi yeni tarihe yetiştirmeye çalışıyoruz. 19.03 de açıkladığımız bir tarih değildi. Bizim aklımızda olan bir tarihti, nasip değilmiş. Bugün de çim montajına başlıyoruz, skor boardlarımız geldi. Biliyorsunuz çatı bitti. sona doğru gidiyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta Vodafone Arena'nın açılış tarihi belli oluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER