Beşiktaş, Ersan'ın yokluğunda yarım düzine gol yedi


Beşiktaş, Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan futbolcusu Ersan Adem Gülüm'ün yokluğunda kalesinde yarım düzüne gol gördü. Siyah beyazlılar, ligde bu sezon 17 maça çıkarken kalesinde 18 gole engel olamadı. Ersan'ın oynadığı 14 lig maçında 12 gol yiyen siyah beyazlılar, Ersansız kalan 3 lig maçında ise toplam 6 golü ağlarında gördü.

Beşiktaş, Ersan Gülüm'le çıktığı 14 maç içinde deplasmanlarda 4 puan bıraktı. Siyah beyazlılar bu maçlarda Trabzonspor'a 2 - 1 mağlup olurken, Gençlerbirliği ile 1 - 1 berabere kaldı. Beşiktaş, Ersansız çıktığı 3 maçta ise İstanbul'da Akhisar Belediyespor'a 2 - 0 mağlup olurken, yine kendi sahasında Kasımpaşa ile 3 - 3 berabere kaldı.

BEŞİKTAŞ ERTELEN MAÇLARINDA STOPER SORUNU YAŞAYABİLİR

Beşiktaş ligin ikinci yarısındaki Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor maçını kar nedeniyle oynayamamıştı. Ertelenen bu maçlarda Beşiktaş'ın yeni transferleri Alexis Delgado ve Marcelo statü gereği forma giyemeyecek. Milosevic'in ardından Ersan'ın da Çin'e transfer olmasıyla birlikte takımda stoper olarak yalnızca Brezilyalı Rhodolfo kaldı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in bu sorunu Necip'i stopere çekerek çözmesi bekleyeniyor.

Öte yandan yıldız oyuncunun yeni kulübüyle yıllığı 4 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme imzaladığı, Beşiktaş'ın ise bonservis bedeli olarak 7 milyon euro alacağı belirtildi. CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş, Ersan'ın yokluğunda yarım düzine gol yedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER