Beş şirketten konkordato ilanı

Anadolu'daki şirketlerden konkordato haberleri gelmeye devam ediyor.

SHABER3.COM

Türkiye'nin farklı bölgelerinden aralarında fast-food, market zinciri ve lojistik firmalarının da olduğu beş şirketten konkordato haberi geldi.

Denizli’de dev market zinciri Pekdemir ailesine ait üç market zincirinden ikisi sahipleri olan Adnan ve Cemal Pekdemir, konkordato ilan etti.

DENİZLİ'DE 20 ŞUBELİ MARKET ZİNCİRİ

Haberdenizli'nin aktardığı bilgilere göre Adnan ve Cemal Pekdemir, Pekdemir AVM zincirlerinin üç sahibinden biri olarak dikkati çekiyor. 

Büyük kardeşleri Halil Pekdemir’e ait olan Halil Pekdemir Alışveriş Merkezlerinin yanında Cemal Pekdemir’e ait Pekdemir Alışveriş Merkezi ve Adnan Pekdemir’e ait Pekdemir Gıda ve Alışveriş Merkezleri bulunuyor. 

İki kardeşin 20’den fazla marketinin bulunduğu ve iki şirketten onlarca çalışanın görevine son verildiği aktarılıyor.

SAKARYA'DA ÜÇ ŞİRKET KONKORDATO İLAN ETTİ

Sakarya'da ise üç şirket girdikleri ekonomik sıkıntı sebebiyle mahkemenin yolunu tuttu. 

Avrasya Fast Food Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Akçalı İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sakarya Asliye Hukuk Mahkemesi'ne konkordato müracaatında bulundu.

Ayrıca yine şehirde faaliyet gösteren vinç firmalarından birisi olan Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için konkordato başvurusu sonrası bir yıllık kesin mühlet kararı verildi.

KOCAELİ'NDE TIR ŞİRKETİ

Bir diğer konkordato haberi ise Kocaeli'nden. 2003 yılında faaliyete başlayan Çelikler TIR Taşımacılık ekonomik kriz sebebiyle konkordato ilan etti.

Mahkemenin konkordato talebini kabul ettiği firmalar hakkında alacaklılar verilen süre boyunca herhangi bir icra takibi yapamıyor 

<< Önceki Haber Beş şirketten konkordato ilanı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER