BBP'li Kartal: Yapılan zulmün, hakta, hukukta, demokraside yeri yoktur


Büyük Birlik Partisi (BBP) Ordu milletvekili adayı Mehmet Kartal Zaman, Bugün ve Millet gazetesi dağıtım noktasını ziyaret ederek, 'yanınızdayız' mesajı verdi. Kartal, "Yapılan zulmün, hakta, hukukta, demokraside yeri yoktur." dedi.

Milletvekili adayı Kartal Cihan Medya Dağıtım'ı ziyaret ederek AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde istedikleri hileyi yapabilmesi için muhalif medyayı susturma operasyon girişiminde olduğunu iddia etti.

İPEK MEDYA TARAFSIZ OLDUĞU İÇİN BU ZULMÜ GÖRÜYOR

Kartal, şunları kaydetti: "İpek Medya Grubu'na kayyum ataması Türkiye demokrasisine bir kara leke olmuştur. İpek Medya Grubu şu veya bu kuruluşun yandaşı değildir. Tüm siyasi partilere ekranını açan, tarafsız duran bir yayın kuruluşudur. Bu tarafsızlığından dolayı AKP kendine muhalif saymaktadır. Hiç de hukuka, yasaya dayalı olmayan, demokrasi sergileyen bu medya grubuna kayyum ataması tamamen hukuksuz, tamamen dikta bir rejimin son çırpınışlarıdır. Yapılan anketlerde tek başına iktidar olamadıklarının sıkıntıları var. Bu zulmün ondan dolayı yapıldığı açıkça ortadadır. Dolayısı ile 1 Kasım seçimleri hak, hukuk adına, demokrasi adına çok ama çok önemlidir. BBP her zaman demokrasiden yanadır. Demokrasinin düzgün işlemesi için basının hür ve özgür olması gerekir. Kendi eksiklerini, kusurlarını, ört pas etmek için AKP'nin yaptığı baskıcı, dikta bir rejimin ürünleridir bunlar. 1 Kasım ben inanıyorum ki seçimlerinde bu millet diktatorya bir rejimi hak eden bir cevabı verecekleri inanıyorum.

İPEK GRUBU ON BİNLERCE AİLEYE İŞ, , İSTİHDAM SAĞLAMAKTADIR

İpek Medya Grubu bünyesindeki şirketler ile on binlerce aileye iş, aş, istihdam sağlamaktadır. Tabi diğer işleri ile birlikte bir kanadı da medyadır. Türkiye'ye on binlerce aileye bu şekilde zulüm yapması ülke ekonomisine bir darbedir, zulümdür, diretme ile yapılmaya çalışılan dayatmadır. 7 Haziran seçimlerinde bu millet bir irade ortaya koydu. Bu irade neydi? Partiler arasındaki kavgaları bırakın, CHP ile, MHP ile koalisyon yapın mesajı verdi. Koalisyon kurulmamasını cumhurbaşkanı istememiştir. Bu istikrarsızlığa Cumhurbaşkanı sebep olmuştur. Bu istikrarsızlık sonrasında 66 milyar dolar yerli ve yabancı sermaye yurt dışına kaçmıştır. Yani tek başına iktidar olamadım diye Türkiye'nin başına böyle işlerin gelmesine sebep olmuştur. Koalisyon kararı milletin kararıdır. Milletin kararını yok saymak da ne oluyor." CİHAN
<< Önceki Haber BBP'li Kartal: Yapılan zulmün, hakta, hukukta, demokraside... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER