Baykal, Ahmet Türk'ün ailesini ziyaret etti

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Mardin Büyükşehir Belediye Eş başkanı Ahmet Türk'ün eşi Mülkiye Türk'ü evinde ziyaret etti.

samanyoluhaber.com

Baykal, Ahmet Türk'ün ailesini ziyaret etti

CHP’nin eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 21 Kasım’da gözaltına alınan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’ün ailesini ziyaret etti. Sabah saatlerinde Mardin’e gelen Deniz Baykal ve beraberindeki heyeti Havalimanında CHP İl başkanı Mahmut Duyan, CHP üyeleri, Ahmet Türk’ün yeğenleri ve yakın çevresi karşıladı.

Mardin Arena gazetesinden Mihdi Aydoğan’ın haberine göre, Havalimanında karşılanan CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal buradan Ahmet Türk’ün evine geçerek Türk’ün eşi Nevin Türk’ü ziyaret ederek Ahmet Türk’ün gözaltına alınmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

‘HAYIRLI HABER BEKLİYORUZ’

Ziyarette kısa bir açıklama yapan Baykal, Ahmet Türk’ün ailesini daha önce de birkaç defa ziyaret ettiğini anımsattı. Türk’ün sabah saatlerinde Adliyeye sevk edildiğini öğrendiklerini belirten Baykal, Adliyeden hayırlı bir haber gelmesini beklediklerini söyledi. Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
<< Önceki Haber Baykal, Ahmet Türk'ün ailesini ziyaret etti Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER