Battalgazi'de 102 mahalle muhtarına dizüstü bilgisayar alınacak

Battalgazi'de 102 mahalle muhtarına dizüstü bilgisayar alınacak

Malatya'da merkez Battalgazi Belediye Meclisi, ekim ayı olağan toplantısında ilçedeki 102 mahalle muhtarına dizüstü bilgisayar alınmasını kararlaştırdı.

Battalgazi Belediye Meclisi, ekim ayı olağan toplantısının ilk bileşimi Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirildi. Yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda, ilk olarak daha önce imar komisyonuna havale edilen gündem maddeleri görüşüldü. Gündem maddelerinden biri hariç diğerleri yapılan görüşmelerin ardından imar komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra 2016 mali yılı bütçesi sunuldu. 2016 mali yılı bütçesi ile ilgili gündem maddesi ise plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

Toplantıda Battalgazi Belediye Meclisi üyesi Metin Mandal tarafından verilen ve gündeme alınan önerge görüşüldü. Önergede, Battalgazi ilçesi bünyesinde bulunan 102 mahalle muhtarına dizüstü bilgisayar alınması önerildi. Yapılan görüşme sonrası gündeme alınan önerge oy çokluğu ile kabul edildi. Alınan karar ile birlikte Battalgazi ilçesinin 102 mahalle muhtarına dizüstü bilgisayar alınarak, teslim edilecek.

Ekim ayı olağan toplantısının ikinci bileşimi, 15 Ekim 2015 Perşembe günü saat 14.00'te Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Battalgazi'de 102 mahalle muhtarına dizüstü bilgisayar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER