Basketbol severler bu hareketlerden mahrum kaldı

Amerikan Basketbol Ligi’nin (NBA) yıldız oyuncularından Enes Kanter başarıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. NBA, Portland Trail Blazers takımında forma giyen Enes Kanter, Oklahama City ile oynanan maçta zafere imza atan isim oldu. Portland, Oklahama karşısında 104-99 kazandı. Ancak bu maç Türkiye'de yayınlanmadığı için Türkiye'deki basketbol severler Enes Kanter'in bu güzel hareketlerini seyredemedi.

Enes Kanter’den NBA’da yeni başarı

Amerikan Basketbol Ligi’nin (NBA) yıldız oyuncularından Enes Kanter, Portland Trail Blazers takımının Oklahama City ile oynadığı maçta rüzgâr gibi esti. Portland, maçı Oklahama karşısında 104-99 kazandı.

20 sayı atan, 18 ribaunt ile oyundaki en yüksek ribauntu yapan Kanter adeta takımı sürükledi. Kanter’in başarısı “Kanter Portland Trail Blazers’i üçüncü kez süprülmekten kurtardı” şeklinde yorumlandı. Önceki iki playoff maçlarında başarılı olamayan Portland ilk maçında kazanarak sürpriz yapmış oldu.

ENES KANTER: BANA GÜVENİYORLAR!

Kanter maç sonrası yaptığı açıklamada, “Birkaç gün önce, aynaya baktım ve dedim ki: Dostum, burada sadece inanılmaz bir organizasyon ve muhteşem takım arkadaşlarıyla birlikte olmaktan dolayı mutluyum. Bana güveniyorlar. Kesinlikle harika hissettiriyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Enes Kanter, Portland Trail Blazers ile oynadığı 23 maçta, ortalama 13.1 sayı, 8.6 ribaunt ve 1.4 asist yaptı. Son maç ile rekor kırmış oldu. Trail Blazers, Salı akşamı Thunder ile karşılaşacak.

TÜRKİYE’DEKİ NBA HAYRANLARI İZLEYEMEDİ

Kanter, sevincini Twitter hesabından mesajlarla da paylaştı.

Kanter, “Büyük takım bugün kazanıyor! Ancak, Türkiye’de oynadığım tüm #NBAPlayoffs oyunlarını izleyemedikleri için, Türkiye’deki tüm NBA hayranları için üzülüyorum. Diktatör Erdoğan hükümeti dünyadaki en sevilen oyunları bile sansürledi!” ifadelerini kullandı.

<< Önceki Haber Basketbol severler bu hareketlerden mahrum kaldı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER