Başkent'te cinayet operasyonu: 6 gözaltı


Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Altındağ içesinde cinayet olayına karışan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda, olaya karıştığı belirtilen 6 kişi gözaltına alınırken, 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet Büro ekipleri, 29 Ocak 2016 tarihinde Altındağ ilçesi Sayman ile Uzman Sokak kavşağında kesici alet ile darp, yaralama ve cinayet olayına ilişkin çalışma yaptı. Emniyetten yapılan yazıl açıklamada, yaşanan kavgada yaralanan A.O. ve B.K'nin hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alınan A.O'nun kurtarılamadığı belirtildi.

Yapılan çalışmalar sonucunda, söz konusu adresin G.K., Ş.D., A.Z. isimli bayanlar tarafından fuhuş amaçlı kullanıldığı ortaya çıktı. Maktul A.O. ile yaralı B.K.'nın bu şahıslar ile anlaşma konusunda aralarında tartışma çıktığı ifade edildi.

Açıklamada şöyle denildi: "G.K. isimli şahsın çocukları M.K. ve Y.K ile gayri resmi eşi olan İ.T. isimli şahısların da olay yerine gelmesiyle aralarında çıkan kavgada olayın meydana geldiği tespit edilmiştir. Olaya karışan G.K., Ş.D., A.Z., İ.T. isimli şüpheliler ile M.K. ve Y.K. isimli suça sürüklenen çocuklar tespit edilen adreste Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerince yakalanmışlardır. Yaşlarının küçük olması sebebi ile Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen M.K. ve Y.K. isimli şahıslar, Çocuk Cumhuriyet Savcılığı'nca mahkemeye sevk edilmeleri üzerine tutuklanmışlardır. Cumhuriyet savcısının talimatı ile G.K., Ş.D. ve A.Z. isimli şüpheli bayanların 30.01.2016 günü ifadeleri alınmış, diğer şüpheli İ.T. çıkarıldığı mahkemece Denetimli Serbestlik Yasası'nın ilgili maddelerince serbest kalmıştır."

CİHAN
<< Önceki Haber Başkent'te cinayet operasyonu: 6 gözaltı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER