Başkan Özbek: 1 hafta, 10 gün içerisinde transfer yapacağız


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 1 hafta, 10 gün içerisinde transfer yapacaklarını söyledi.

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu'nda bir panele katılan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Özbek, 'Galatasaray'da süreniz dolduğunda aday olmayı düşünüyor musunuz?' sorusuna, "Önümde 2.5 yıl var. Bu süre çok uzun bir süre. Ben hiç bir zaman görevden kaçmadım. Eğer genel kurul yine görev verirse devam ederim." dedi.

Öğrencilerin '2.5 yılda Avrupa'daki hedefiniz nedir?' sorusuna ise Başkan Özbek, "Galatasaray başkanına sorulmaması gereken bir soru. Çünkü Galatasaray her zaman her yarışın en büyük adayıdır. Galatasaray her zaman her koşulda hiç bir zaman pes etmez. Her kulvarda şampiyonluğun en büyük adayıdır. Bu 110 yıl önce yazılmış anayasamızda var." diye cevap verdi.

"MELO KALMAK İSTESEYDİ KALIRDI"

Melo ile ilgili gelen bir soru üzerine de Özbek, "Melo misyonunu tamamladı gitti. Futbol hayatını İtalya'da tamamlamak istediğini söyledi. Kalmak isteseydi mutlaka kalırdı. Galatasaray ikinci devrede çok daha güçlü olacaktır. Kimse şüphe duymasın." ifadelerini kullandı.

Bir öğrencinin 'Siz gerçek bir Galatasaraylı mısınız? Geçen sene 3 kupa almış bir takım neden bu durumda?' sorusu üzerine Özbek, "Ben gerçek bir Galatasaraylıyım. Futbol takımlarının performansları değişiklik gösterebilir. Galatasaray Türk futbolunda en başarılı takımdır. En çok şampiyon olan takımdır. Marka değeri en yüksek Türk takımıdır." cevabını verdi.

"1 HAFTA İÇİNDE TRANSFER YAPACAĞIZ"

'Sağ bek ve forvet alınacak mı?' sorusuna Başkan Özbek, "Mustafa hocam açıkladı. Transferde çok ciddi çalışıyoruz. Mustafa hocam Galatasaray'ın bugünkü eksiklerini tespit etti sayılır. Hocam bize raporunu sunacak. Biz de bu bağlamda gereken tüm takviyeleri yapacağız. 1 hafta 10 gün içinde bunu göreceksiniz. Ocak ayında hepinizin özlediği takım ortaya çıkacak." şeklinde cevap vererek transfer yapacaklarını açıkladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Özbek: 1 hafta, 10 gün içerisinde transfer yapacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER