Başkan Bozbey, Odunluk'ta taleplere kulak verdi


Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey 'Başkan Burada' projesi kapsamında Odunluk Mahallesi'nde taleplere kulak verdi.

Başkan Burada, projesi kapsamında makamını her hafta Nilüfer'in bir mahallesine taşıyan Başkan Bozbey'in bu haftaki durağı Odunluk Mahallesi oldu. Sabah saatlerinde mahalleye giden Bozbey, mahalle sakinleri ve muhtar İlyas Seyhan ile bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Bozbey, sorunların çözümü noktasında ilgili müdürlüklere talimat verdi.

Başkan Bozbey'i Odunluk Spor Kulübü Başkanı Yavuz Yılmaz ve Yönetim Kurulu da ziyaret etti. Kulüp için yer talebinde bulunan Yavuz Yılmaz, futbolun yanı sıra güreş branşında da çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Odunluk Mahalle Muhtarı İlyas Seyhan da bölgenin meydan ihtiyacı olduğunu dile getirerek, pazar alanı yapılması talebinde bulundu. Odunluk Mahallesi'nin nüfusunun hızla arttığını kaydeden Seyhan, vatandaşların pazar ihtiyacını karşılamak için uzak bölgelere gittiğini sözlerine ekledi.

Taleplere kulak veren Başkan Bozbey, ihtiyaçlarla ilgili gereken çalışmaları yapacaklarını, Odunluk'ta yapılacak projelere çocuk parkını da entegre edebileceklerini söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Bozbey, Odunluk'ta taleplere kulak verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER