Başkan Akpınar: Milli Eğitim Müdürü Karşıyaka'dan özür dileyecek


İzmir'in Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu arasındaki tartışma, belediye meclisine taşındı. İslamoğlu, sosyal medyada yaptığı açıklamada Akpınar'ı, "şov yapmak ve doğru söylememekle" suçlamıştı. Akpınar, buna meclis toplantısında cevap verdi.

Mustafa İslamoğlu'nun atanmış bir müdür olduğunu, kendisininse halkın iradesiyle seçildiğini belirten Başkan Akpınar, "Ben hizmet ediyorum. Okullara destek oluyoruz, bize, 'Şov yapıyorsun.' deniyor. Ben asli görevimi yerine getiriyorum. Çocukların sevgisi, hiçbir şeyin önüne geçemez. Bana, 'Siz gidiyorsunuz, yarın başka siyasetçiler de gider.' diyemezsiniz. Kentin belediye başkanıyım. Giderim, hizmetlerimi yerinde incelerim. Sokakta yaşar belediye başkanı, odada değil. Bana Facebook'tan yanıt vermiş. Geldiğimiz yere bakın. Sen Milli Eğitim müdürü müsün siyasetçi misin, bana cevap veriyorsun? Dürüstlüğü ben ona öğretirim, o bana öğretemez. Doğru söyleyene dürüst denir. Ben doğru söylüyorum. Siyaset güzel konuşma değil, söylediğini yapmadır. Ben her ikisini de yapıyorum. Karşıyaka halkına rest mi çekiyorsun beyefendi? Ne yazar. Herkes haddini bilecek. 10-15 kişilik grup, kameralarla giriyormuş içeriye. Öğretmen şaşkın, çocuk şaşkınmış. 'Bu olur mu?' diyor. Haydi oradan. Boyuna posuna bakıp konuşacaksın. Ben Hüseyin Mutlu Akpınar'ım. Ben doğru söylerim." şeklinde konuştu.

Yaptıkları hizmetler karşılığında teşekkür beklerken hakaret gördüklerini söyleyen Akpınar, "Beyefendiyi de beklerim. Sadece beni seyreder. Hakaretten dolayı kendisini özür dilemeye davet ediyorum. Cep telefonuma mesaj atıp, 'Başkanım, kahvaltı yapalım. Bu kavgaya son verelim.' demeyecek. Çıkacak, Karşıyaka halkından özür dileyecek. Böyle biriyle oturmam söz konusu olmaz. Sen sokak kabadayısı mısın? Orada siyasi örgütlenme yapıyorsam, buyursun müfettişler gelsin. Hizmet üreten bir insana böyle davranma hakkını sana kimse tanımaz. Haddini bilecek. Karşıyaka'dan da, şahsımdan da özür dileyecek." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Akpınar: Milli Eğitim Müdürü Karşıyaka'dan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER