Başı kanlar içinde sokakta bulunan kadın hastaneye kaldırıldı


Tokat'ta bir kadın başından aldığı darbe ile kanlar içinde sokak ortasında bulundu. Ambulansla Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan kadın tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre Yeşilırmak mahallesinde meydana gelen olayda başından ağır yaralanan ve kan akan Özlem Ç. isimli kadın sokakta bir süre yürüdükten sonra yere yığıldı. Üzerinde ev kıyafeti ve ayağında terlik bulunan kadını kanlar içinde gören mahalle sakinleri olay yerine ambulans çağırdı. Kadın olay yerine gelen ambulans ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı.

Olayın görgü tanığı Erkan Koç, şehrinde ve mahallesinde böyle olayla karşılaşmasından dolayı son derece üzüntü yaşadığını belirterek şunları söyledi: "Evde oturuyordum, seslerle dışarı çıktım, burada bir kadının yattığını gördüm. Yanına gittiğimde kan revan içindeydi. Ambulans çağırdık, hastaneye götürdüler. Ne olduğunu bilmiyoruz. Bir adam geldi, 'cam kesti ambulans çağırın' falan dedi ve gitti. O adamın burada bir sıkıntı yapıp yapmadığını kimse de görmedi. Kadının üzerinde ev kıyafetleri, ayağında terlik vardı. Evinden çıkmış yürüyerek gidiyordu. Kafasından kanlar aka, aka buraya kadar gelip dayanamayıp düşmüş. Elimizden gelen yardımı yaptık."

Hastane kaynakları, darp nedeniyle hastaneye gelen kadına gerekli müdahalede bulunulduğu durumunun iyiye gittiği bildirildi. CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER