'Başbuğum başımızdan vurulduk!'

"Bizim evin hırsızları" evden gitmeden ne var ne yok soyup yağmaladıkları yetmiyormuş gibi bir de davanın sahibi rolü üstleniyorlar!"

Sosyal medya Türkeş ve Erbakan'ın "başkanlık" videosunu konuşuyor

Başbuğum başımızdan vurulduk!"

Anayasa değişikliği konusunda ani bir karar değişikliği ile AKP'yi destekleme kararı alan MHP'de, parti tabanının yaklaşık yüzde 80'i ayağa kalktı. Parti grubunda bir çok milletvekili, eski vekiller, Ülkü Ocakları'nı eski başkanları ve ülkücü camianın ileri gelen pek çok ismi referandumda 'Hayır' oyu kullancağını açıkladı.

O isimler arasında yer alan MHP Eski Milletvekili Prof. Özcan Yeniçeri, Yeniçağ gazetesindeki köşesinde bugün yazdığı yazıda, MHP'de 'Hayır' diyen geniş kesimin ruh halini yansıttı.

Devlet Bahçeli ve MHP yönetimi için isim vermeden "Bizim evin hırsızları" ifadesini kullanan ve Alparslan Türkeş'e şikayet eden Yeniçeri', "Başbuğum başımızdan vurulduk!" başlıklı yazısında şöyle diyor:

"Başbuğ sanki bugünü görmüş gibi "Dalından kopan yaprağın kaderini rüzgâr tayin eder" demişti. Birileri dalından değil ülkü adlı çınar ağacını kökünden kopartmaya çalışıyor!

Kökünden sökülenler!

Daha vahimi bugünlerde kökünden kopanların kaderini rüzgârlar değil düşmanlar tayin ediyor. Bizim ev, bizim evin hırsızları tarafından içeriden yağmalanıyor!

"Bizim evin hırsızları" evden gitmeden ne var ne yok soyup yağmaladıkları yetmiyormuş gibi bir de davanın sahibi rolü üstleniyorlar!

1944'ten bu yana verilen asil mücadeleyi bizim evin hırsızları kozmopolit bir siyasi harekete yedeklemeye çalışıyorlar. Buna karşı köklerine bağlı kalanları atıyorlar, tutuyorlar, kınıyorlar ve kırıyorlar.

 Bu asil davanın hürriyetçi ve şahsiyetli mensupları kendi yuvalarından kovuluyor! Tabii bunları zirveleri nasıl olmuşsa tutmuş silik ve sülük karakterliler yapıyor!

Tepemizden ateş yiyoruz!

Başbuğum başımızdan vurulduk."
<< Önceki Haber 'Başbuğum başımızdan vurulduk!' Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER