Başantrenör Ufuk Sarıca'nın adı parka verildi

Başantrenör Ufuk Sarıca'nın adı parka verildi

İzmir'in Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı'da Mor Park olarak bilinen yerin ismini, "Ufuk Sarıca Parkı" olarak değiştirdi. İsim töreninde konuşan Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Başantrenörü Sarıca, bunun kendisi ve ailesi adına gurur verici olduğunu söyledi.

Karşıyaka Belediyesi, Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı'na Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye kupalarının yanısıra lig şampiyonluğu da kazandıran Başantrenör Sarıca'yı, adını bir parka vererek onurlandırdı. Törene Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, kulüp yöneticileri, taraftar temsilcileri, muhtarlar, meclis üyeleri, eski ve yeni yöneticilerle çok sayıda Karşıyakalı katıldı. Sarıca'nın fotoğrafının ve özgeçmişinin yer aldığı tabela törenle açıldı. Burada konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Sarıca, Karşıyakamız'a şampiyonluklar kazandırarak, bu parka isminin verilmesini sonuna kadar haketti. Önemli başarılar elde ettik ve bunların sonunda da Boğaz Köprüsü'ne kulübümüzün bayrağını asma onuru yaşadık. Karşıyakalılık ruhunu taşıyan yeni sporcular yetiştirmek ve geleceğimizi güvence altına almak için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Ufuk Sarıca da, "Sporda sadece son gün var. Her şey unutulabiliyor ama taraftarımızın çok sevdiği Mor Park'ın isminin Ufuk Sarıca olması beni çok mutlu etti. Başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ailem ve kendi adıma onur duydum." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Başantrenör Ufuk Sarıca'nın adı parka verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER