Bana terörist diyecek adamın alnını karışlarım

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Halk TV'de katıldığı canlı yayında Meclis'te yapılan Anayasa oylaması sırasında, Bahçeli'nin de oy pusulasını Arzu Erdem'e teslim ettiğini iddia etti. Halaçoğlu 'hayır' diyenlere terörist benzetmesine sert tepki gösterirken Bahçeli'nin 'Perinçek hayır dediği için evet diyoruz' sözleriyle ilgili ise 'Kusura bakmayın ama bu beynini kullanmamaktır' dedi.

Halaçoğlu'ndan Bahçeli ve referandum ile ilgili çarpıcı açıklamalar

Halaçoğlu'ndan bomba iddia: Bahçeli de pullarını teslim etti 

MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Halk TV’de yayınlanan, Türkiye Gündemi programına konuk oldu. Başkanlık sistemini ve kendisine yapılan ihraç talebine yönelik değerlendirmelerde bulunan Halaçoğlu, gündemi sarsacak bir iddiada bulundu.

Meclis’te yapılan Anayasa teklifi oylamaları sırasında, Arzu Erdem’e MHP’li vekillerin kullandıkları oyların pullarının toplatılmasını içine sindiremediğini kaydeden Halaçoğlu, “Her milletvekili Anayasa’ya göre özgür iradesiyle hareket etme konusunda serbest bırakılmıştır. Zaten onun için Anayasa maddelerinde gizli oylama yapılma kararı verilmiştir. Ancak biz Meclis'te gördük ki AKP'li ve MHP'li vekiller açık kaçık oylarını kullandı. Ben MHP'li diğer milletvekili arkadaşların yerinde olsaydım istifa ederdim. Bir MHP'li vekil Genel Başkanına söz verdiğinde zaten bunu yapar. Bunu Devlet Beye de söyledim. Kendisi de bana ‘Ben talimat verdim, ben de pullarımı Arzu Erdem'e verdim’ dedi” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başbakan Binali Yıldırım ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'hayır' oyu verenleri 'terörist' olarak nitelemesiyle ilgili 'Bana terörist diyecek adamın alnını karışlarım' ifadesini kullandı.

BEYNİNİ KULLANMAMAKTIR...

Halaçoğlu 'Bu anayasayla devletin bütün organlarını bir kişiye bağlıyorsunuz. Haliyle hedefimiz Erdoğan değil. 'Efendim şu 'hayır' diyor o yüzden ben tam tersini söylüyorum' demek bu aslında beynini kullanmamaktır' dedi.

MHP lideri Bahçeli 'Perinçek'le Erdoğan arasında tercih yapmak gerekirse biz Erdoğan'ı seçeriz' demişti. 
<< Önceki Haber Bana terörist diyecek adamın alnını karışlarım Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER