Bakan Ramazanoğlu: Çocuk yuvalarına karşı hassas olun


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Erzurum'da katıldığı Aile ve Sosyal Hizmetler Hizmet İçi Eğitim Semineri'nde, mülki amirlerden, çocuk evlerini yakından takip etmeleri ve sıkı denetim altında bulundurmalarını istedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, günübirlik program kapsamında sabah saatlerinde Erzurum'a geldi. Palandöken Dağı'ndaki bir otelde gerçekleştirilen seminerde Bakan Ramazanoğlu, mülki idare amirlerinden, çocuk yuvalarına karşı hassas olmalarını istedi. Bakan Ramazanoğlu, devletin koruması altındaki çocukların güvenliğine büyük önem verdiklerine işaret ederek, "Çocuk evlerinin güvenliği ve bu evlerdeki çocuklarımızın her türlü istismara karşı korunması için siz mülki amirlerimizden özel hassasiyet istiyorum. Siz rutin kontrollerin dışında çat kapı gidin habersiz bakın bakalım o evlerde neler oluyor. Devletin güvenliği altındaki bu çocuklar sizlere emanet." dedi.

Aile yapısının korunmasına önem verdiklerinin altını çizen Bakan Ramazanoğlu, "Hedef kitlemiz toplumun dezavantajlı kesimleri başta olmak üzere yine toplumun tamamını kapsamaktadır. Malum olduğu üzere aile toplumun temelini oluşturmaktadır. İnsanımızın ihtiyaç duyduğu her alanda varız. Sosyal yardımlar, kadın, aile, çocuk, engelli ve yaşlılar, şehit yakınları ve gazilerimiz öncelikli olarak görev alanımız içerisinde yer almaktadır." diye konuştu.

Bu arada, Bakan Sema Razamanoğlu, yorgunluktan baygınlık geçiren bir muhabire ilk müdahaleyi yaptı. 122 sağlık ekipleri genç muhabiri daha sonra hastaneye götürdü. Hastanedeki tedavisinin ardından muhabirin evinde dinlenmeye çekildiği belirtildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Bakan Ramazanoğlu: Çocuk yuvalarına karşı hassas olun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER