'Bahçeli'nin sevinci huylandırıyor'

Karar gazetesi yazarı ve eski AKP milletvekili Mehmet Ocaktan, YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etmesiyle AKP'ye tuzak kurulduğunu iddia etti.

SHABER3.COM

Karar gazetesi yazarı Eski AKP milletvekili Mehmet Ocaktan, İstanbul seçimlerinin iptal edilmesiyle AKP'ye tuzak kurulduğunu iddia eden bir yazı kaleme aldı.

YSK kararını açıklamadan önce İstanbul seçimlerinin hukuki deliller bakımdan iptal edilme kanaati taşımadığını belirten Ocaktan, alınan kararla AKP'ye tuzak kurulduğunu iddia etti.

YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etme kararına AKP'nin sevinmesine de bir anlam veremediğini söyleyen Ocaktan, yazısında “Eyvah YSK AK Parti’nin ve demokrasinin altını oyuyor' diyerek hayıflandım" şeklinde ifade etti.

Ocaktan, konuya ilişkin yazısında AKP'ye dair endişelerini şu şekilde ifade etti:

"Artık sokaktaki insan bile biliyor ki bu kararla Türkiye’de hukuk iptal edilmiştir ve demokrasi ağır yaralıdır. Ancak benim bu süreçte anlamakta zorluk çektiğim; AK Parti’nin neden böyle bir sonuçtan mutlu olduğudur... Ne yalan söyleyeyim YSK’nın iptal kararını duyar duymaz, “Eyvah YSK AK Parti’nin ve demokrasinin altını oyuyor” diyerek hayıflandım."

'BAHÇELİ'NİN SEVİNCİ HUYLANDIRIYOR'

YSK tarafından İstanbul seçimlerinin iptal edilmesi AKP açısından olumsuzluklar barındırdığını söyleyen Ocaktan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin karara sevmesini ise 'huylandıran' bir davranış olarak değerlendirdi.

Konuya dair yazısında dikkat çeken ifadeler kullanan Ocaktan, şu şekilde ifade etti:

"Herhalde hiçbir siyasi parti, özellikle de AK Parti gibi yıllarca milletin teveccühünü kazanarak bugünlere gelmiş bir parti kendi itibarını zedeleyecek böyle bir karardan mutlu olmaz. Bu çerçevede MHP lideri Bahçeli’nin seçimin iptali konusunda bu kadar coşkulu olmasından bile huylanmıyorum desem yalan olur."
<< Önceki Haber 'Bahçeli'nin sevinci huylandırıyor' Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER