Bahçeli'nin çağrısına uyan ilk İyi Partili

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İyi Parti mensuplarına yönelik yaptığı çağrının ardından Antalya'da İyi Parti Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Özgür Avcı partisinden istifa ettiğini açıkladı.

SHABER3.COM

İyi Parti Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Özgür Avcı bugün yaptığı açıklamada, yaklaşık 1,5 yıl önce Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) ayrıldığını ve İyi Parti'ye katıldığını belirterek, İyi Parti'de hiçbir çalışmanın şeffaf şekilde yürümediğini iddia etti.

Avcı, "İl ve ilçe başkanlarını üyelerin, meclis üyelerini teşkilat yöneticilerinin seçeceği, milletvekilleri için sandık konulacağı ve akraba partisi olmayacağı belirtilmişti. Söylenenlerin tersi yapıldı. Ticaret partisine döndü." ifadesini kullandı.

AVCI: EVİME DÖNÜYORUM

Parti içinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle istifa kararı aldığını vurgulayan Avcı, "Genel Başkanımız Bahçeli Bey'in çağrısına kulak vererek, evime, ocağıma dönüyorum." değerlendirmesini yaptı.

MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar ile görüştüğünü aktaran Avcı, tekrar MHP saflarında vatan ve millet için mücadele edeceğini bildirdi. 

<< Önceki Haber Bahçeli'nin çağrısına uyan ilk İyi Partili Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER