Bahçeli'den tuhaf Bylock iddiası

MHP lideri ByLock mesajlaşma progamıyla ilgili çok tuhaf bir iddia ortaya attı. Bahçeli'ye göre Hizmet Hareketi'ne yakın kişilerin bazılarının evlerinde bulunan 1 dolarlar ByLock şifresiymiş!

samanyoluhaber.com

BAHÇELİ 1 DOLARLARI BY LOCK'A BAĞLADI!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde ve önceki günkü Başkanlık Divanı toplantısında, yaşanan süreçlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu

O toplantılarda ByLock sistemine de değindi. 



215 bin kişinin sistemde olduğu ancak 55 bininin tespit edildiği iddiasını hatırlatan Bahçeli'nin şunları söylediği öğrenildi: 

“ByLock kullanan kamu görevlileri atıldı. Kalan 160 bin kişinin kim olduğu merak konusu. Tanıdık olmayanın sisteme girmesi imkânsız. F serisindeki 1 dolarların seri numaraları ise ByLock sisteminin giriş şifresi olarak kullanılıyormuş.”

SABAH GAZETESİ YAZARI 1 DOLARLARIN ŞİFRE OLMADIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ.

Oysa 2 ay süren kara propaganda sonunda Sabah gazetesi yazarı Okan Müderrisoğlu 1 doların her hangi bir şifre ve statü anlamına gelmediğini itiraf etmişti.



Öyle anlaşılıyor ki AKP'nin bile artık dile getirmediği iddiayla ilgili MHP lideri Bahçeli'yi birileri yanlış bilgilendirmiş. 

ByLock ile ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığı pek çok AKP'linin de ByLock programını kullandığı ortaya çıkmıştı. 
<< Önceki Haber Bahçeli'den tuhaf Bylock iddiası Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER