Bahçeli Akşener'in evi önündeki protestoyu savundu: Davet vardı, icabet edildi!

İYİ Parti lideri Akşener'in evinin önüne gidenleri ülküdaş olarak nitelendiren MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Sosyal medyadan şahsımı etiketleyip adres verecek kadar çıldırmış, gözü dönmüştür. Bu davet pis bir davetti, tehlikeli bir meydan okumaydı. Türk'ün töresidir, davet varsa icabet eden de çıkacaktı, gerçekten çıkmıştır" dedi.

SHABER3.COM

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçen hafta grup toplantısında dile getirdiği 'saray yancısı' ifadesine yanıt veren Bahçeli, Akşener için 'siyasi patolojik vaka' ifadesini kullandı. McKinsey eleştirilerine de yanıt veren Bahçeli, McKinsey ile Düyun-u Umumiye'nin karşılaştırılmasını 'su katılmamış ümmiliktir' sözüyle değerlendirdi. 

Bahçeli şunları söyledi:

'BE HEY ZIR CAHİLLER, MCKINSEY DANIŞMANLIK VEREN BİR ŞİRKET'

- McKinsey müdafasının bize düşmeyeceğini, yeni bir IMF olmadığını söyledik. Be hey zır cahiller! Mckinsey birçok ülkede danışmanlık veren bir şirkettir. İrade olduktan sonra ister uygular, isterseniz teşekkür eder geri gönderirsiniz. McKinsey'e IMF, kozmik oda demek cahillik değil, ümmiliktir. Duyunu umumiye derseniz, hastalıklı olduğunuzu, tarih sahnesinden çekildiğinizi, Türklükle bağınızın kalmadığını söylersiniz. Bizim McKinsey diye bir derdimiz yoktur, olamaz. İP'sizi sapsızı, HDP'si, CHP'si dertlerini Cibali Karakolu'na anlatsınlar.

— Hükümet McKinsey ile yollarını ayırsa da bizim düşüncelerimiz, değerlendirmelerimiz asla değişmeyecek, tutarlı ve gerçekçi tespitlerimiz hükmünü muhafaza edecektir.

'BU PİS BİR DAVET, TEHLİKEL İBİR MEYDAN OKUMAYDI'

- İYİ Parti Genel Başkanı'nın kulağına kim fısıldadıysa ilkel bir şekilde partimize ve dava arkadaşlığımıza saldırmıştır. Küçük ortak dedi, lastik adam dedi, paspas dedi. Yalanına yalan ekledi, bu iftiraları ayaklarımızın altında çiğniyor, muhatabına iade ediyoruz. Sosyal medyadan cevap verince Türkiye'nin konuştuğu olaylar vuku bulmuştur. Sosyal medyadan şahsımı etiketleyip adres verecek kadar çıldırmış, gözü dönmüştür. Bu davet pis bir davetti, tehlikeli bir meydan okumaydı.

— Türk'ün töresidir, davet varsa, icabet eden de çıkacaktı, gerçekten çıkmıştır. Üsküdar teşkilatımız bu kişinin evinin önünde demokratik ve her zaman olabilecek protestolarını yaptılar. Fakat Üsküdar ilçe başkanımızı ve yönetimini, il teşkilatımıza ve Genel Merkezimize haber vermeden bu eylemi yaptığından dolayı bekletmeden görevden aldık.

— Ne olursa olsun tahriklere kapılmayacağız. İşin tuhaf yanı, İP Genel Başkanı'nın evinde füguranların yerini almasıydı. Olan bitenin kayda alınması gözden kaçmamıştır. Kamerayı tutan el kimdir, hangi gaye ile orada toplanmışlardır.

— Üsküdar'da hiçbir Türk kadının heveslenmeyeceği tahrik edici ve terbiye sınırlarını ihlal eden meydan okumalara şahitlik edilmiştir. Toplumun gözü önünde siyaset yapan bir siyasetçi muhattaplarına, pencereyi açıp da, 'erkekseniz gelin ulan' diyebilir mi, bu nasıl bir şuursuzluktur. Varsa bir şikayetin polise haber verirsin.

<< Önceki Haber Bahçeli Akşener'in evi önündeki protestoyu savundu:... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER