Badminton şampiyonları madalya ile ödüllendirildi


Yozgat'ta Okul Sporları Badminton Müsabakalarında şampiyon olan Erdoğan M. Akdağ Ortaokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş tarafından madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Yozgat Gençlik Merkezi'nde yapılan müsabakalarda şampiyon olan Erdoğan M. Akdağ Ortaokulu öğrencileri Bölgesel Badminton müsabakalarında Yozgat'ı temsil edecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, öğrencilerin sportif faaliyetlerdeki başarısının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Kuş, "Şampiyon olmak çok güzel bir duygudur ve bu duyguyu katlayıp daha başarılı olmanızı temenni ediyorum. İl birinciliğinden sonra ilimizi temsil etmek için bölge şampiyonasına gittiğinizde de aynı başarıları bekliyorum. Sporun insan gelişimine katkısı tartışılmaz, sağlıklı yaşam açısından ve sosyalleşme açısından siz değerli gençler için çok büyük bir şanstır ve ben bu şansı en güzel şekilde değerlendirip İlimizi başarıyla temsil edeceğinize inanıyor bundan sonraki müsabakalarınızda başarılar diliyorum." dedi.

Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Kuş, şampiyon takım öğrencileri ile badminton oynayarak öğrencilerin sevincini paylaştı. CİHAN
<< Önceki Haber Badminton şampiyonları madalya ile ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER