Aziz Yıldırım'dan 'bırakmıyorum' açıklaması


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu Toplantısı'nda 'Mayısta bırakmıyorum' yönündeki ifadesine açıklık getirdi.

Aziz Yıldırım, başkanlığı bırakacağı yönündeki fikrinde değişiklik olmadığını belirten Yıldırım, "Onun için ben mayıs'ta buradayım lafını başka anlamda anlayıp başka yere çekmeyin. Ne zaman yargıtay onaylar o zaman biz de kongre kararı almış oluruz." dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün gerçekleştirdiği Divan Kurulu Toplantısı'nda "Mayıs'ta bırakmıyorum" ifadesini kullanan Başkan Aziz Yıldırım, "O konuşmayı yaparken herkes başkanlıkla ilgili konuşma yapacağımı düşündüğü için o cümleyi kullandım. Ben ne söyledim: 'dava bittiği andan itibaren ben kongre kararı alacağım. Dava ne zaman bitecek, yargıtaydaki dava bizim lehimize onaylandığı zaman.' Ha bu mayıs'tan önce olursa mayıs'a kongre koyarız. Mayıs'tan sonra olursa ona göre arkadaşlarla yöneticilerle konuşur camianın istediği bir döneme koyarız. Onun için ben mayıs'ta buradayım lafını başka anlamda anlayıp başka yere çekmeyin. Ne zaman yargıtay onaylar o zaman biz de kongre kararı almış oluruz." şeklinde konuştu.

Fikrinde bir değişiklik olup olmadığı yönündeki soruya da Yıldırım, "Yok, yok hiçbir zaman da olmaz." karşılığını verdi.

YILDIRIM'DAN BASIN MENSUBUNA ALİ KOÇ TEPKİSİ: NE KADAR DANGALAK ADAMSINIZ YAA

Bu arada konuşmasının ardından bir basın mensubunun, ağabeyi Mustafa Koç'u kaybeden Ali Koç'la ilgili bir sorusu üzerine ise Başkan Yıldırım, sert tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mustafa V. Koç'un acısını yaşayan Ali Koç'la ilgili gelen soruya sinirlenen Başkan Yıldırım, "Ali Koç'un konuşacak bir durumu mu var. Sen Ali Koç'u soruyorsun. Ne kadar dangalak adamsınız yaa." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Aziz Yıldırım'dan 'bırakmıyorum' açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER