Aynı eğitim kurumlarına polis eşliğinde 2. baskın

Aynı eğitim kurumlarına polis eşliğinde 2. baskın

Osmaniye'de 2014 ve 2015 TEOG sınavında Türkiye 1.si çıkaran Özel Hoşgörü Eğitim Kurumları'na polis ekipleri, 8 kurum ve kuruluş temsilcileri ile birlikte 2. kez baskın düzenledi.

Osmaniye Vali Yardımcısı Süleyman Yılmaz başkanlığındaki polis ekipleri, sabah mesainin başlamasıyla birlikte Maliye, Milli Eğitim, Zabıta, İtfaiye, SGK, Halk Sağlığı, Çevre ve Tarım İl Müdürlüğü'nden görevliler ile birlikte Ali Kale Çocuk Akademisi, Hoşgörü İlkokulu ve Ortaokulu, Hacı Hasan Doğru Fen Lisesi ve Ayşe Doğru Anadolu Lisesi'ne baskın yaptı.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Osmaniye Valiliği tarafından görevlendirilen memurlar, kendi kurumları tarafından daha önce okul yönetimine verilen evrak ve belgelerin fotokopilerini alarak okuldan ayrıldı. Polis baskını sırasında kayıta gelen gelen bir veli ise 3 çocuğunu Hoşgörü Eğitim Kurumları'na kaydettirdi.

Öte yandan aynı saatlerde FEM ve Anafen Dershaneleri şubelerine de polis eşliğinde baskın yapıldı. Dershanelerde incelemede bulunan memurlar kendi kurumlarının ilgilendiren konularda denetimlerini yaptıktan sonra kurumdan ayrıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Aynı eğitim kurumlarına polis eşliğinde 2. baskın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER