Aydın Doğan'ı gizlice dinletip kaydı birbirlerine göndermişler

RedHack'ın ele geçirerek içeriğini yayınlamaya başladığı Berat Albayrak'ın mailinde Aydın Doğan'ın illegal şekilde kaydedilmiş ses kaydı çıktı.

samanyoluhaber.com

RedHack'in ele geçirdiği Berat Albayrak'ın mail adresinde, Aydın Doğan'ın katıldığı toplantının ses kaydı ve Doğan'a yazılmış uyarı mektubu metni çıktı. RedHack, twitter hesaplarının askıya alınmasına tepki gösterdi, "Asla vazgeçmeyeceğiz. O mailler yayınlanacak" diye belirtti.

Cumhurbaşkanı'nın damadı ve Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın mail adresinde yer alan ses kaydının içeriğinde Aydın Doğan kalabalığa hitaben bir konuşma yapıyor. Yasadışı şekilde ve gizlice kaydedilen ses kaydını Soundcloud sitesine yükleyen Red Hack, Serhat Albayrak'ın Aydın Doğan'a yazdığı uyarı mektubunu da yayınladı.

RedHack ses kaydını, soundcloud üzerinden yayınlandı. İşte onu konuşma:


UYARI MEKTUBU
RedHack, toplantıdan gizlice alınan ses kaydının yanı sıra Aydın Doğan'a atfen yazılmış bir mektup da yayınladı. Serhat Albayrak'ın yazdığı 6 sayfalık mektupta, Doğan Medya Grubu'na bağlı basın kuruluşlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere hükümet ve yakın kuruluşlara yönelik eleştirel ifadeler üzerinde duruluyor. Mektubun sonunda “Doğan Yayın Grubu'nun hem bize, hem ailemize, hem çalışma arkadaşlarımıza yönelik sürdürdüğü karalama kampanyasını önyargıdan uzak, sakin ve vicdani bir gözle değerlendireceğinizi umut ediyorum” ifadeleri yer alıyor.

Mektubun tamamına ulaşmak için 'Tıklayın'

'O MAİLLER YAYINLANACAK'

RedHack'in yöneticilerinden @KızılCanYıldız, Twitter hesabından bir açıklama yaptı. RedHack'in iki twitter hesabınin hiçbir gerekçe gösterilmeden askıya alındığını hatırlatan @KızılCanYıldız. RedHack haberi yapan siteler jet hızıyla sansürlendiğini belirtti ve maillerin yayınlanacağını duyurdu

etha.com.tr
ÖNE ÇIKAN HABERLER