Aydın Doğan çalışanlarla vedalaştı

Doğan Medya Grubu’nun Demirören Grubu’na satışı ile ilgili imzayı dün atan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan çalışanlarla vedalaştı.

SHABER3.COM

Aydın Doğan sabah önce Posta, Fanatik ve Doğan Dergi Grubu’nun bulunduğu Mecidiyeköy’deki Trump Towers binasına gitti.

Doğan çalışanlara hitaben yaptığı konuşmada “Hiç kimsenin hakkını yememeye, adil davranmaya gayret ettim. Bilmeden ya da istemeyerek kırdıklarım olduysa özür dilerim. Zorlanma ve baskıyla mesleği bırakmıyorum. Bugünlere yüzümün akıyla geldim. Yaşım 82. Kızlarımla da konuştum, onlar da ‘İstersen artık kenara çekil’ dediler” dedi.

Doğan, öğleden sonra Bağcılar’daki Hürriyet binasının yemek salonunda gazete yöneticileri, yazarlar ve çalışanlarla vedalaştı. Veda toplantısında Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila, gazetenin köşe yazarları Ahmet Hakan, Ertuğrul Özkök, Taha Akyol, Yalçın Bayer ve Murat Yetkin gibi isimler bulundu. Doğan’ın burada yaptığı konuşmada bırakma nedenlerini anlattığı ve helallik istediği öğrenildi.



Doğan’ın kızları Arzuhan Doğan Yalçındağ, Vuslat Doğan Sabancı, Hanzade Doğan Boyner ve Begümhan Doğan Faralyalı’nın da binanın yemek salonunda bulunduğu öğrenildi.
<< Önceki Haber Aydın Doğan çalışanlarla vedalaştı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER