Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli'de hizmet merkezi açtı


Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli ilçesinde bir hizmet binası açtı. Yerel Hizmetler Merkezi Nazilli Şubesi'nin açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, belediye hizmetlerinin vatandaşın ayağına geleceğini söyledi.

Açılış törenine katılanlara teşekkür eden Çerçioğlu, hizmetlerin yerele daha iyi yayılabilmesi için vatandaşın ayağına kadar gittiklerini ifade ederek, "Bugün, Nazilli'nin en büyük pazarı olan Perşembe Pazarı. İşinizi gücünüzü bıraktınız, açılışa geldiniz. Çok teşekkür ederim. Söz verdiğim gibi Yerel Hizmetler Merkezimiz'i açıyoruz. Büyükşehir hizmetini ayağınıza getireceğim. Bunu gerçekleştirmenin onurunu, gururunu yaşıyorum. Bu binamızda, sizin hizmetleriniz doğrultusunda yaptığımız anketler sonucunda birimler kurduk. Siz istediniz, biz yaptık. Ayrıca sizin yaptığınız talepler doğrultusunda da hizmet veriyoruz. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda 30 bin metrekare yol yaptık. Tabii bunlar yeterli değil, daha çok çalışacağız. Verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ederim. Bu binayı açtıktan sonra inanın sizlerle daha çok beraber olacağız." dedi. Başkan Çerçioğlu, dualar eşliğinde ve muhtarların da katılımıyla açılış kurdelesini kesti. Ardından hizmet binasını gezdi ve bilgi verdi. Açılışta lokma ve pilav dağıtıldı.

Yeni Mahalle, 90 Sokak, No: 7 adresindeki binada ASKİ Genel Müdürlüğü, Zabıta Daire Başkanlığı Bölge Amirliği, Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Koordinatör Şube Müdürlüğü, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelirler Şube Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ofisleri bulunuyor. CİHAN
<< Önceki Haber Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli'de hizmet merkezi açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER