Avukat Bayraktar: Federasyon raporlarının istenmesi sanıkların lehine


Şike davasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlığını yapan Köksal Bayraktar 8 Temmuz'a ertelenen duruşmada federasyon raporlarının istenmesinin sanıklarının lehine bir durum olduğunu söyledi.

Bayraktar, duruşma çıkışı Çağlayan'daki Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Yerleşkesi önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kendisi ile birlikte 4 avukatla duruşmaya girdiklerini belirten Bayraktar, "Uzun bir duruşma oldu ve mahkeme 12 ara karar verdi. Önemli kararları söyleyeyim. 5 tane tanığı yeniden dinleyecek ya da dinlenmeyenleri huzura çağıracak. Mesela Göksel Gümüşdağ, Lütfi Arıboğan, Cengiz Zülfikaroğlu, Pınar Tapan, Abdullah Avcı ve Ali Parlak var. Bunları mahkeme tekrar dinleyecek. Bir kısmı dinlenmişti, bir kısmı hiç dinlenmemişti. Biz bundan önceki duruşmada da ileri sürmüştük, hakem raporu, saha müşahidi ve federasyon temsilcilerinin raporları isteniyor, onları da yeniden inceleyecek. Bir avukat ile bir sanık arasındaki konuşmanın da hukuka aykırı delil olduğunu kabul ederek dosyadan çıkarılmasına karar verildi." dedi.

Duruşmanın 8 Temmuz 2015 tarihine ertelendiğini belirten Bayraktar, "Bana göre duruşmada önemli bir adım atıldı ve bundan sonra da gene önemli adımlar atılacağını, mahkemenin derinlemesine bir araştırma yapacağını gösteriyor. Federasyondan raporların istenmesi de sanıkların lehine bir durum. Çünkü olayda gerçeğe uygunluğun olmadığını devamlı olarak ileri sürdük. Bu nedenle lehine olduğunu düşünüyorum." dedi.


CİHAN
<< Önceki Haber Avukat Bayraktar: Federasyon raporlarının istenmesi sanıkların... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER