Athena Gökhan Özoğuz’dan, Süleyman Soylu’nun o sözlerine tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bir önceki gün Saadet Partili bir vatandaşı azarlaması ve ardından gözaltına aldırmasına Athena Grubu solisti Gökhan Özoğuz’dan tepki geldi.

SHABER3.COM


Sosyal medya hesabı üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sözlerine ilişkin eleştiride bulunan Gökhan Özoğuz, “Bu tip davranışlardan insan çok rahatsız oluyor” şeklinde ifade etti.



İstanbul Üsküdar’da Adalet ve Kalkınma Partisi’nin seçim irtibat bürosunda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Seçimlerden hemen sonra eğer hükümetimiz zafiyete uğrarsa Doğu ve Güneydoğu’da valileri, kaymakamları sokağa çıkarmazlar. Bu sözleşmeyi yapan Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’dur, İYİ Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener’dir, PKK’dır, HDP’nin sözde vekilleridir” ifadelerini kullanmıştı.

Süleyman Soylu’nun bu sözlerine tepki gösteren Saadet Partili Yıldıray Çamlıca, alandaki polisler tarafından hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Saadet Partili Çamlıca’nın eleştirisine azarlayarak cevap veren Bakan Soylu, vatandaşa “24 Haziran’da Saadet Partisi sattı bu milleti, hadi oradan densiz. Karamollaoğlu sattı. Densiz, ne söylüyorsun? Utanmadan bir de milletin içine çıkıyorsunuz” ifadesini kullanmıştı.

Süleyman Soylu’nun sosyal medyada dolaşan videosuna yorum yapan Gökhan Özoğuz, “Bu hareketler korkunç ya! Hangi partiden olursa olsun! İşte bu tip insanlardan bu tip davranışlardan insan çok rahatsız oluyor! Ülke yönetimi bu tip tıynetten uzak olmalı” ifadelerini kullandı.

Özoğuz paylaşımına gelen bir yoruma ise, “Ben konuşanın Süleyman Soylu olduğunu bile görmedim. Kim söylerse söylesin ama bu tavırları vatandaşa bu şekilde söylemek çok rahatsız edici. İnsana sıfır emniyet hissettiriyor.” yanıtını verdi.
<< Önceki Haber Athena Gökhan Özoğuz’dan, Süleyman Soylu’nun o sözlerine... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER