'Ateistim ama zalimler için bir cehennem istiyorum'

Cumhuriyet Gazetesi'nin yönetici ve yazarlarına yönelik açılan 20 sanıklı davanın 6. duruşması yapıldı. Cumhuriyet gazetesi yazar ve yöneticileri tutuklu yargılanmaya devam edecek. Gazeteci Ahmet Şık, "Ateistim ama bu kainatta zalimler için bir cehennem olmasını istiyorum" dedi.

SHABER3.COM

Duruşmada gazeteci Ahmet Şık, “Savcı floodumda sorular sorduğumu söylüyor. Ben gazeteciyim başka ne yapacağım. Dahası devletin yapması gerekeni yapıyorum” dedi.

Şık, sözlerine şöyle devam etti:

Gazetecilik faaliyetimi sorgulamak kimsenin haddi değildir dedim ve aynı ifademi tekrarladığımı söyledim. Cezaevine girdim, önümüze klasörler geldi. Ben örgüt propagandasından tutuklanmışken diğer arkadaşlarımın dosyasına dahil edildiğimi gördüm. Bunun da “Ahmet’i içeride tutma” planı olduğunu anladım. Çünkü beni bu suçlamalarla tutuklu bırakamazlardı. Sabah’ta yeni bir haber “Ahmet Şık’a Şok”. Çok da Şok olmuşum. Kim yazmış? Nazif Karaman. Bu daha önce de yapıldı. Daha önce Yeni Şafak’ın manşetiydim. Diyor ki “Ahmet Şık Mihraç Ural’dan talimat aldı”. Devlet gelip bana bu adam seni öldürecek, diyor benim talimat almam mümkün mü? Ya sizin heyetinizden biri, ya kaleminizden biri, ya da soruşturma savcılarından biri bu tetikçilere belge sızdırıyor Böyle yargılama yapılmaz.

Gazeteci Ahmet Şık sözlerini, “Ateistim ama bu kainatta zalimler için bir cehennem olmasını istiyorum” diye bitirdi.
<< Önceki Haber 'Ateistim ama zalimler için bir cehennem istiyorum' Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER