Arzu Yıldız canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü...

Gazeteci Arzu Yıldız MİT TIR'ları ve yargıdaki yapıyla ilgili çok önemli açıklamalar geldi.

Arzu Yıldız canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü...

Gündemi yoğun bir şekilde meşgul eden MİT TIR'ları, paralel yapı ve gazetecilere baskı konusuna değinen gazeteci Arzu Yıldız 'silahların Türkmenlere gittiği iddiasının yersiz olduğunu' savunarak bu iddiada bulunanları ve savunanları çok sert eleştirdi. Gündeme ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Yıldız 'Lahey'de gelebilecek tazminatı bu ülkenin hain denen savcıları yaptığı soruşturma engelleyecek' dedi. Tır'lara ilgili önemli bir bilgiye vurgu yapan Yıldız'ın, "MİT bugüne kadar kurumsal olarak bu işe sahip çıkmış değil. Eğer MİT'in düşmanı varsa bu olayı; şahsi menfaatlerini ve insanlık suçlarını MiT'in üzerine yıkmaya çalışanlardır." ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Arzu Yıldız'dan MİT TIR'ları yorumu | Samanyolu Haber İşte Arzu Yıldız'ın Samanyolu Haber TV'ye yaptığı o açıklamaları:

İNSANLARI APTAL MI SANIYORLAR

"İnsanların aptal olması lazım bu silahların Türkmenlere gittiğine inanmak için aptal olmak gerekir. Türkmenlerin bir ordusu mu var havan gibi ağır silahları kullanacak? Bayır Bucak Türkmenlerin yaşadığı yeri haritadan bir kontrol etsinler; onlardan önce IŞİD, el kaide var orada zaten Türkmenlere yedirirler mi o mühimmatı?

SAVCILAR MI VATAN HAİNİ O ARAÇLARI BU ŞEKİL GÖTÜREN Mİ?

Araçların en ufak bir kazası, hatası bir kentin havaya uçması demek. Bu kendi ülkesinin vatandaşının canını hiçe saymak demektir. Ne uğruna saymıyorlar? Kim bunlar? Savcı mı vatan haini yoksa bunu bu şekilde götüren mi vatan haini? Üzerinizde bir mermi çekirdeği, silahsız silah bulundurun sabahtan akşama kadar sorgularlar bunun cezasını da alırsınız. Burada havanlardan bahsediyoruz üstelik bunların miktarı cezanın katlanmasına sebep olur. Bu kadar topu böyle götüremezler kafalarına göre. Mitçilerin El-Kaide' class='textetiket' title='El Kaide haberleri'>El Kaide militanına ait bir araçta ne işi var? Bu resmi bir iş olsa devlet bunu resmi araçla yapardı.

DÜŞMAN VARSA BU OLAYI TEZGAHLAYANDIR

MİT bugüne kadar kurumsal olarak bu işe sahip çıkmış değil. Eğer MİT'in düşmanı varsa bu olayı; şahsi menfaatlerini ve insanlık suçlarını MiT'in üzerine yıkmaya çalışanlardır.

HAİN DENEN SAVCILAR TAZMİNATTAN KURTARACAK ÜLKEYİ

Yarın bir gün bunlar Lahey'de yargılanacaklar ve vatan haini denen bu savcılar yürüttükleri soruşturmalar sayesinde belki de Türkiye'yi tazminattan kurtaracaklar. Yürüttüğü soruşturmaları kelle koltukta yaptılar. Bu kadar kolay mı bu işler. Bu ülkeye ihanet edenler bu savcıları tutuklayanlardır.

PARALEL YAPI ARIYORLARSA BUYURUN PARALEL YAPI

Metin Özçelik'in eşi Hatice Özçelik'in paylaştığı Whatsapp'taki tutuklama kararının iki saat öncesinden atılması. O kararın 4. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından yazılıp, Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nden okunması bir hukuk skandalıdır. O kadar zaman geçti bakın hiç bir yalanlama yok. İki hakimi tutuklatmak için utanmadan özür dileyenler kalıplarından utansınlar bu olaya ses çıkaramıyorlar. Hazır gelmiş mahkeme kararını paylaşanların azıcık haysiyetleri varsa o cübbelerini çıkarmaları lazım.
Tartışacaksak bunları tartışalım. Yargıda paralel yapı arıyorlarsa buyurun paralel yapı. Hadi gösterin yiğitliğinizi. Talimatla iş yapmakla olmuyor.

BEN EVREN'İ DE GÖRDÜM AMA BUNLARIN SONU ÇOK KÖTÜ OLACAK

Ben Adliyedeyim, Kenan Evren'i de gördüm bunlar o kadar da uzun sürmeyecek bakın. Bunların sonu çok kötü olacak. Ülkede bir yargı sistemi olduğu iddia ediliyor ama Tayyip Erdoğan, Davutoğlu çıkıp bu bir casusluk faaliyetidir, bunu onun yanına bırakmam deyip gazeteciyi tehdit ediyor. Diğer taraftan savcılara casus diyor. Hükmü siz verecekseniz Yargı niye var o zaman ya?

İktidarlar gelir geçer siz gördünüz mü kalan bir tane?"


SAMANYOLUHABAER.COM
<< Önceki Haber Arzu Yıldız canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER