Arslan: Üzerimizde Allah'ın lütfu ve takdiri var


Süper Lig'de kendi evinde Antalyaspor'u 2-1 yenen Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Cihat Arslan, üzerilerinde Allah'ın lütfu ve takdiri olduğunu söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, "Çok iyi bir gidişatımız var. Oyuncularım elinden geleni yapıyor. Allah'ın bir lütfu ve takdiri de var üzerimizde." dedi.

Cihat Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Galip geldiğimiz için mutluyuz. Şükretmekle başlamamız lazım. Çok iyi bir gidişatımız var. Oyuncularım elinden geleni yapıyor. Allah'ın bir lütfu ve takdiri de var üzerimizde. Takım bütünlüğümüzü koruduğumuz zaman her takımı yenebilecek kabiliyetimiz var. Ama bütünlük bozulduğu zaman her takım ceza kesebilir. Maliyet olarak en mütevazi bir takımız. Bir kasaba takımıyız. Bu çok önemli. Oyuncularımı o yüzden kutluyorum zaman zaman hatalar oldu ve iyi yaptığımız şeyler ve eksik kaldığımız yönler de oldu. Rakibimizin çok önemli oyuncuları vardı. Beşiktaş mağlubiyetinden sonra buradan puan almak istiyorlardı. 5 maç 13 puan dünyanın neresinde oynarsanız oynayın çok önemli bir puan. O yüzden sonsuz şükürler diliyorum." dedi.

"SİTEMİM VAR"

Maç sırasında yedek kulübesinin arkasından sık sık hakarete uğradığını belirten tecrübeli hoca, "Kazanan teknik direktör olarak bir sitemim var. Haftalardır arkamda bana küfreden hakaret eden 3-5 kişi var. Bunları anlamakta zorlanıyorum. Hatalarım var, kusurlarım var ama ben bu takımla büyümeye çalışıyorum. Biz birbirimizi yiyerek ayakta kalamayız. 5 maçta 13 puan almış takım hocasına neden küfür edilir. Bu insanlar ruh sağlığından yoksun galiba. Biz sadece hizmet ediyoruz. Bu takım kendi takımımız. Ben 19 yaşındayken Akhisarspor'da 3. Lig'deydim. Benim başka gayem yok. Yeter ki bu takım yaşasın. Bu takımın başarısını onlar kadar ben de istiyorum. Her hata yapan oyuncuyu çıkarırsam bana 80 oyuncu lazım. Bu serzenişimi kimse yanlış anlamasın ama 3-5 kişi var. Alkış beklerken küfür işitiyoruz. Kötü giderken bana da küfür etsinler hakaret etsinler. Ama maç iyi giderken bu neyin hakareti küfrü." diye konuştu.

Sarı kart cezalısı Douglas ve Custodio ile ilgili soruyu yanıtlayan Arlsan, "Douglas bizim için çok önemli bir oyuncu. Cusotdio da karekter sahibi oyuncularımızdan. Onların yokluğunu mutlaka hissederiz. Ama takımızı 26 kişi. Bunların önlemlerini alacağız. Onların yerine oynayacak arkadaşlar onları aratmamalı. Bu durumlar için varlar. Türkiye liginde çok tehlikeli gördüğüm Bursaspor ve Kasımpaşa çok zor bir maça gideceğiz. Umarım serimizi devam ettireceğiz." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Arslan: Üzerimizde Allah'ın lütfu ve takdiri var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER