Arda'dan flaş itiraf

A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Arda Turan, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu maçında Letonya ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın genelinde iyi bir oyun ortaya koyduklarını, ancak girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyled

Arda'dan flaş itiraf

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Arda  Turan, Letonya karşısında kaçırdıkları gol pozisyonlarına dikkati çekerek, "Zaman  zaman kopukluklar dışında iyi oynadığımızı düşünüyorum. Her şeyi yapıyoruz,  deniyoruz ama olmadı. En azından Hollanda'ya bir puan yaklaştık diye olumlu  tarafından bakmak gerekiyor" dedi.

Milli futbolcu, 6 Eylül Pazar günü Hollanda ile karşılaşacaklarını  hatırlatarak, "Şansımız hala devam ediyor. Sonuna kadar savaşacağız. Umarım gerekeni yapıp, maçı kazanabiliriz" şeklinde konuştu.

Rakiplerinin sadece hızlı hücumlarla gole gitmeye çalıştığını kaydeden  Arda Turan, "Özellikle altıpastan çok fazla pozisyon bulduk ama bu şanssızlık  değil, bizim beceriksizliğimiz. Burada çok büyük bir üzüntü var. Bu seviyelerde  bu kadar gol kaçırırsanız, bu sonuçlara katlanmak zorundasınız" ifadelerini  kullandı.

 "Dünyanın hiçbir yerinde kolay maç yok. Bunu artık kafamızdan  çıkartmamız gerekiyor" diyen ay-yıldızlı futbolcu, "Her zaman Avrupa Şampiyonası,  dünya şampiyonası oynayan bir ülke değiliz. O yüzden her maça ciddi hazırlanmak  gerekiyor. Pazar günü elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Umudumuzu  yitirmemeye çalışıyoruz. Pazar günü inşallah gerekeni yaparız" değerlendirmesinde  bulundu.
Arda Turan, Letonya karşılaşmasında kendilerini 90 dakika boyunca  destekleyen Konya seyircisine de teşekkür etti.

<< Önceki Haber Arda'dan flaş itiraf Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER