Arda Turanlı Barcelona Espanyol'u 4-1 mağlup etti


İspanya Kral Kupası Son 16 Turu ilk maçında Barcelona ile Espanyol karşı karşıya geldi. Camp Nou'da oynanan ve milli yıldız Arda Turan'ın ilk kez forma giydiği mücadeleyi ev sahibi Barcelona, 4-1'lik skorla kazandı.

Arda Turan, Barcelona forması giydiği ilk maçta performansıyla alkış topladı. Ay yıldızlı oyuncu 66. dakikada yerini Rakitic'e bıraktı.

Maça hızlı başlayan Espanyol, 9. dakikada Caicedo ile kontrataktan golü buldu. Bu golden 3 dakika sonra Arjantinli yıldız Lionel Messi Barcelona adına skoru 1-1 yaptı. Messi, 44. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak, serbest vuruştan bir gole daha imza attı ve skoru 2-1'e getirdi.

Maçın ilk yarısı bu skorla biterken Barcelona 2. yarının hemen başında bir gol daha buldu. 49. dakikada Messi'nin ortasına ayak koyan Pique skoru 3-1'e getirdi. 62. dakikada Messi'nin pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Arda Turan'ın vuruşunu kaleci Pau Lopez çıkardı.

66. dakikada Arda Turan yerini Rakitic'e bırakırken, Dani Alves'in yerine Aleix Vidal oyuna dahil oldu.

71. dakikada Jordi Alba'ya faul yapan Espanyol'dan Hernan Perez 2. sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

75. dakikada ise Diop'un direk kırmızı kart görmesi üzerine Espanyol 9 kişi kaldı.

87. dakikada ev sahibi Barcelona Neymar'ın golüyle farkı 3'e çıkardı. Bu dakikada, Messi'nin asistiyle golü bulan Neymar, hem farkı üçe çıkardı hem de maçın son golünü kaydetti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Barcelona, Kral Kupası'nın son 16 turunda ilk maçını 4-1 kazandı. Barcelona, haftaya Çarşamba günü rövanş maçında Espanyol'a konuk olacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Arda Turanlı Barcelona Espanyol'u 4-1 mağlup etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER