Arda Turan maç sonu ağladı

Milli yıldız, İspanya maçı sonrası soyunma odasında gözyaşlarına hakim olamadı. Takım arkadaşlarının teselli ettiği Arda Turan, “Bana ve bu takıma yapılanlar çok yanlış. Kahrolmamak mümkün değil” ifadelerini kullandı

Arda Turan maç sonu ağladı

Türk futbol tarihinin en büyük transferini yaparak Barcelona’ya giden, ülkemize sayısız gurur yaşatan, EURO 2016 Elemeleri’ndeki performansıyla Fransa biletini almamızda büyük pay sahibi olan Arda Turan belki de kariyerinin en kötü dönemini geçiriyor.

Ne yazıkki futbolda dün yok! Şampiyonaya katılım hakkı kazandığımızda övgüleri toplayan milli yıldız, Hırvatistan maçından sonra İspanya karşısında da tepkilerin odak noktasındaki isim oldu. 3-0 sona eren maçın 60. dakikasından sonra top ayağına her geldiğinde ıslıklanan tecrübeli futbolcunun karşılaşmanın ardından büyük üzüntü yaşadı.

Gözyaşların hakim olamayan ve ağlayan Arda’yı takım arkadaşları teselli etti. Moral olarak dibe vuran Turan’ın, “Biz bugüne kadar elimizden geleni hep yaptık. Milli Takımımız büyük başarıla taşıdık. Bana ve bu takıma yapılanlar çok yanlış. Ki daha Çek maçı var. Bitmiş bir şey yok. Kahrolmamak mümkün değil” diyerek duruma tepki gösterdiği öğrenildi.

İSPANYOLLAR SOYUNMA ODASINA GELDİ

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile İspanyol futbolcular galibiyeti kutlamak yerine zor bir 90 dakika geçiren Barcelona’dan takım arkadaşları Arda Turan’ı teselli etmişti. İniesta, Pique, Busquest ve Alba gibi isimler milli yıldıza sahanın ortasında destek vermişti. Ancak İspanyol oyuncuların maçtan sonra da Milli Takımımız’ın soyunma odasına kadar gelerek Arda’yla görüştükleri öğrenildi. Aralarında İniesta’nın da bulunduğu oyuncuların, Turan’a moral verdikleri bildirildi.

Eleştiri oklarının hedefindeki Arda Turan’ın babası Adnan Turan, özel açıklamalarda bulundu: “Arda ile her zaman gurur duydum. Allah her babaya Arda gibi evlat nasip etsin. Arda vatanseverdir; bayrağını sever, yardımseverdir. Çok güzel bir kalbi vardır, kimse için kötü düşünmez. Her zaman ana baba duası alır. Onun üzülmesini tabii ki istemem baba yüreği dayanmaz. Profesyonellik böyle bir şey. Arda, üstesinden gelir.” 

Habertürk - Sözcü

<< Önceki Haber Arda Turan maç sonu ağladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER